|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα σε ολους!
Ειμαι καινουργιος στο χομπυ αυτο και εχω ενα ενυδρειο 110 λιτρων! εχω μεσα 26 ψαρακια και ειδα οτι εχουν ick! Πηγα σε petshop και μου εδωσε ενα φαρμακο ...το PROTOZIN! μου ειπε να βαζω 10 σταγονες καθε 2 μερες! Εσεις τι λετε με την πειρα σας! κανω καλα! ![]() ![]() επειδη διαβασα παρα πολυ οτι site βρηκα με ενυδρεια και παντου λεγανε για αλατι ασχετα αν τα ψαρια ειναι αρρωστα Ε! σας αρχαριος εβαλα! εκανα καλο? ευχαριστω! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Οδηγιες για φαρμακο κατα του Ick | kokorikos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 19-02-06 23:21 |
Φαρμακο για fungus σε αυγα δισκων | celica192tsport | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 18-02-06 00:12 |
Το Φαρμακο Για Ick Επηρεαζει Το Στρωσιμο? | pchrisovergis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 04-10-05 21:41 |
ΣΤΡΕΣΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 16:15 |
ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ??? | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 14:27 |