|
||||
|
||||
![]()
γεια σε ολους....στο 15λιτρο ενυδρειο-βρεφοκομειο περιπου στο 1/3 απο τα μωρα guppy που εχω αρχιζουν να συρικνωνονται οι ουρες τους, να μοιαζουν "μυτερες" στο ακρο τους και οχι στο φυσιολογικο τους σχημα και στο τελος χανονται οι ουρες σαν να λιωνουν...ετσι μερικα κολυμπουν με σπασμωδικες κινησεις αλλα ακομη δεν εχασα κανενα ευτυχως. ειναι fin rot αυτο? εχω αλατι στο ενυδρειο αλλα δε φαινεται να βοηθα....οι μετρησεις μου καλες και κανω συχνες αλλαγες. πριν παρουν τα πραγματα πιο ασχημη τροπη εχει καποιος με παρομοια εμπειρια να μου προτεινει κατι δοκιμασμενο? εμπορικο η εμπειρικο?
ευχαριστω εκ των προτερων..
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΨΥΞΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 20-11-03 17:43 |
Ick medication | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 07-10-03 23:49 |
Starting with cichlids | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 18:14 |
ΣΤΡΕΣΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 16:15 |
Greek Aquarist's Boards Suggestions | Tolis | Greek Aquarist's Boards | 0 | 11-12-02 23:39 |