|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Το λέει και ο τίτλος φυσικά
Εχω πρόβλημα logout. Απο την ώρα που κάνω logout μέχρι να ξανακάνω login στο computer της δουλειάς μου περνάει ενα 20ωρο. Που ειναι το περίεργο σε όλη την υπόθεση. Αν κάνω login έπειτα απο ενα logout μου ζητάει username etc Οταν ανοίγω μετά απο ενα 20ωρο για να κάνω Login ανακαλύπτω πως κάνει αυτόματα login χωρίς να μου ζητήσει username etc και χωρίς να ειναι ενεργοποιημένη η μόνιμη σύνδεση έπειτα απο ενα logout. Καμια ιδέα? ΥΓ. Να συμπληρώσω πριν το πεί κάποιος οτι κάνω διπλο logout. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lasal : 14-03-06 στις 08:52 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
gurami με πρόβλημα (εξωτερική πληγή) | CASPER | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 25-10-05 22:27 |
Πιθανό πρόβλημα στο ξεκίνημα | jimbardis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 23 | 01-10-05 09:09 |
Πρόβλημα με το CO2 | ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 22-12-04 19:56 |
Πρόβλημα με το Ceratofyllum | Cristos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 20-12-04 01:06 |
Υλικα φιλτρου και πρόβλημα αμμωνίας | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 28-12-02 04:19 |