|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() ![]() http://www.bettas4all.nl/album_pic.php?pic_id=583.jpg το ζευγαρι ειναι απο τα ψαρια που παρελαβα προσφατα απο ολλανδια. τριτη 1/11 εισαγωγη της θηλυκιας στο ενυδρειο αναπαραγωγης πεμπτη 3/11 θηλυκια στη γεννηστρα/αρσενικος ελευθερος στο ενυδρειο παρασκευη 4/11 απελευθερωση θηλυκιας σαββατο 5/11 εγινε το μοιραιο ![]() ![]() ![]() ![]() κυριακη 6/11 εκκολαψη αυγων.τα μωρα πρεπει να ειναι λιγα λογω της απειριας του ζευγαριου.ειδα το πρωι τον αρσενικο με πρησμενη κοιλια,που σημαινει οτι τα αγονιμοποιητα αυγα ηταν πολλα....(τα τρωει ο αρσενικος για να μη μολυνθουν με μυκητες και τα υπολοιπα γονιμοποιημενα)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tolis : 07-11-05 στις 15:45 |
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια για τη γέννα! Καλή συνέχεια
![]() ΥΓ: Όντως φαίνεται ότι ήταν πολύ επεισοδιακό το ζευγάρωμα... LOL ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια Μάριελ
Περιμένουμε φωτό και τον αριθμό των μωρών! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τριτη 8/11 τα μωρα κολυμπουν πλεον οριζοντια,απομακρυνεται ο πατερας,προστιθεται applesnail.
παρασκευη 11/11 σημερα διαπιστωσα οτι τελικα τα μωρα πρεπει να ειναι περισσοτερα απ'οσα ειχα υπολογισει χωρις ομως να ειναι παρα πολλα(ακριβως δεν μπορω να πω με σιγουρια ακομα γιατι υπαρχουν και πολλα φυτα στο ενυδρειο.)τρεφονται καλα με αρτεμια. θα προσπαθησω να βγαλω και καμια φωτο συντομα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
σημερα καταφερα επιτελους να βγαλω μερικες φωτο.....
![]() τα μωρα μεγαλωνουν καλα,τρεφονται με αρτεμια και τα υπολογιζω γυρω στα 40...
|
||||
|
||||
![]()
Χεχε τρώνε καλά βλέπω....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τα μωρα ειναι πλεον 3,5 εβδομαδων και μεγαλωνουν καλα.υπαρχουν τοσο ανοιχτοχρωμα οσο και σκουροχρωμα μωρα.τα ανοιχτοχρωμα απ'ο,τι μου ειπαν θα γινουν η yellow η red cambodian ,ενω τα σκουροχρωμα blue-red η mustard gas.προσφατα παρατηρησα και μερικα με μεταλλικη λαμψη.
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά φαίνονται, νομίζω ότι τελικά θα προκύψουν περισσότεροι συνδυασμοί χρωμάτων απ'ότι περιμένεις...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τα μωρα ειναι πλεον 5 εβδομαδων και τα πρωτα χρωματα(κοκκινο η μπλε)εχουν αρχισει να εμφανιζονται στα πτερυγια τους.οι διαφορες μεγεθους μεταξυ τους ειναι πολυ μεγαλες.σημερα εβγαλα μερικες καινουργιες φωτο.στελνω και μια της μητερας γιατι δεν ειχε βγει στο αρχικο ποστ.
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά τα μικρά...και αρκετά...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
κουκλάκια τα μικρα σου!
μπορείς να καταλάβεις απο τωρα τι ουρές θα εχουν ? |
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω!!
οντως,κι εμενα η μαμα μ'αρεσει παρα πολυ,εχει φοβερο ανοιγμα ουρας(οχι 180,αλλα πολυ κοντα σ'αυτο ![]() Δημητρη,ολα τα μωρα θα ειναι πλακατ,εφοσον ειναι κι οι δυο γονεις τους ![]()
|
||||
|
||||
![]()
σημερα χωρισα τα πρωτα αρσενικα :d
παρ'οτι ακομα ειναι πολυ μικρα,ενα ηδη εχει ανοιγμα 180 μοιρες!!! επειδη αυριο φευγω για λιγες μερες(οχι πολλες,γιατι εχουμε και τα μωρα πισω....)μολις γυρισω θα βγαλω και φωτο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
θα περιμενουμε να δουμε τα μωρα σου!!!
Χρονια πολλα Μαριελ!! |
|
||||
|
||||
![]()
ωρα για φωτο.....
![]() εχω χωρισει τα πρωτα 6 αρσενικα,αλλα ειναι τοσο γρηγορα που ειναι σχεδον αδυνατο να τα βγαλεις φωτο.... ειναι αρκετα πολυχρωμο το ενυδρειο,τωρα που οεοχνυ αρχισει να παιρνουν τα τελικα τους χρωματα...(mg,reds,red/blues,yellow,red cambodian,και καποια αλλα που δεν ξερω ακομα τι ειναι) καταφερα να βγαλω μονο καποιες φωτο απο το αρσενικο που μεχρι στιγμης φαινεται να ειναι το καλυτερο της γεννας(hm plakat αγνωστου ομως ακομα χρωματος...) ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΚΟΥΚΛΙ..!!!
Φτού - Φτού...! Να σου ζήσουν και νάναι υγιή..!
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίος ο πρώτος, να σου ζήσει! Χεχε, να δω που θα τους βάλεις όλους αυτούς...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κούκλος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καταφερα να βγαλω φωτο κι απο καποια αλλα αρσενικα
![]() ![]() blue/red halfmoon male ![]() red cambo hm male 1 ![]() red cambo male2 ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο αυτη τη γεννα,τα μωρα ειναι μολις 8 εβδομαδων κι ενω ο διαχωρισμος των ακτινων ακομα αναπτυσσεται ηδη απο τα 6 που'χω χωρισει τα 3 ειναι hm ![]() ![]() ![]() τα υπολοιπα πρεπει να αναπτυχθουν περισσοτερο για να δω πως θα βγουν ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και δε μου λες βρε κορίτσι μου, τι πρέπει να κάνει κάποιος για να μπορέσει να σου πάρει κανα δυο απ' αυτά τα ψαράκια ???
![]() ![]() ![]() (διάβασε στο προφίλ μου για τα ενυδρεία μου, για να δεις τι τον... περιμένει!)
-ΒΓΑΛΤΕ τους Μονομάχους από τα βάζα! Δεν είναι ελιές..! -Προσπαθώ να μαθαίνω για να γίνομαι καλύτερος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη filoxenos : 03-01-06 στις 16:36 |
|
|||
|
|||
![]()
Πραγματικα αξιολαρευτα
![]() πρεπει να εισαι πολυ ευτηχησμενη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια, πολύ όμορφα όλα
![]() ![]() ΥΓ: Η ουρά του red cambo 1 φαίνεται να είναι spade-shaped (σαν traditional plakat), είναι? Πολύ ωραίο ψάρι με καθαρό χρώμα στο σώμα του! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Maverick : 03-01-06 στις 16:57 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μολις μεγαλωσουν θα δωθουν,ειναι εξαλλου υπεραρκετα για να τα κρατησω ολα(καμια 60αρια ![]() @Γιαννη οχι,ειναι η φωοτ που τη δειχνει ετσι,ειναι στρογγυλεμενη γυρω-γυρω.εχω ομως εναν αλλον(δεν καταφερα να βγαλω καλη φωτο)που ειναι καθαρα traditional(spade-shaped caudal,και ηδη αρκετα μακρυ anal και ventrals).για το χρωμα να δουμε αν θα μεινει ετσι η θα χρωματιστει και το σωμα λιγο οσο μεγαλωνει...λενε οτι στους αρσενικους ειναι πολυ πιο δυσκολο να βρεις καθαρο cambo απο ο,τι στις θηλυκες.
|
|||
|
|||
![]()
Συγνώμη αλλά επειδή εκτός από τα ψάρια είμαι ενθουσιασμένος και από τις φωτογραφίες σου μπορείς μήπως να μας πείς με τι μηχανή τις βγάζεις, αν χρησιμοποιείς φλάς, και με τι ρυθμήσεις (auto ή manual)
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οι φωτο μου ειναι ακομα σε σταδιο βελτιωσης.... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ακόμα δεν έχω ψηφιακή. Ότι βγάζω είναι με μιά παλιά web camera και είναι στην καλύτερη περίπτωση τρισάθλιες. Ελπίζω ότι σύντομα θα έχω μιά αξιοπρεπή ψηφιακή και εγώ.
|
|
||||
|
||||
![]()
θα περιμενουμε να παρεις μηχανη για να δουμε φωτο απο τα καμαρια σου
![]()
|
||||
|
||||
![]()
...και ψαχνοντας βρηκα αυτες τις φωτο που ειχαν στειλει τα παιδια στο bettas4all.ειναι απο τον παππου και τη γιαγια των μωρων
![]() ![]() ![]() ο παππoυς,mg hm plakat,bred by Sunpetch - Thailand ![]() και η γιαγια(βασικα ειναι αδερφη της γιαγιας,με την οποια ομως εμοιαζε πολυ),red cambo.κουβαλουσε το γονιδιο για κιτρινο χρωμα,γι'αυτο και παιδια τους βγηκαν mg(αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση να βγουν)και γι'αυτο κι εγω βλεπω τωρα μερικα κιτρινα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλά, έχω πάθει πλάκα με τα ψάρια σου Mariel..!
Παράθεση:
![]() ![]()
-ΒΓΑΛΤΕ τους Μονομάχους από τα βάζα! Δεν είναι ελιές..! -Προσπαθώ να μαθαίνω για να γίνομαι καλύτερος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη filoxenos : 03-01-06 στις 23:54 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
30/08/05: Red Plakat Male x Platinum Cambodian Red (Blue Wash) Female | Maverick | Bettas | 19 | 18-09-05 14:32 |