|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
γενικά δεν ασχολούμαι με predatory fish(ή έτσι τουλάχιστον νόμιζα μέχρι τώρα!!)και ανοίγοντας αυτή την κατηγορία διαπιστώνω ότι τα κατα ΄τ'άλλα γλυκύτατα παφερακια ανήκουν σ'αυτή την κατηγορία
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν το εχεις δει ηδη, ριξε μια ματια εδω...
Λεει και για μεγεθος ενυδρειου μεταξυ αλλων. http://www.dwarfpuffers.com/ |
|
||||
|
||||
![]()
Από την οικογένεια των puffer είναι από τα πιο ήπια σε χαρακτηρα.Γενικα να ξέρεις ότι μπορείς να κάνεις συνδυασμό μόνο με γρήγορα ψάρια και όχι μακροφτερα και αργά όπως (μονομαχους,γκουραμι,κλπ).Αρκετά ψάρια της οικογένειας τετρα τα πάνε μια χαρά.
Εφόσον έχεις 4 ψάρια ένα ενυδριακη 40λιτρων θα είναι ότι πρέπει.Καλυτερα να το κανεις Πυκνοφυτεμένο με αρκετη java Διαβασε και αυτο το πιο παλιο post για τα dwarf http://www.greekaquarist.com/board/viewtopic.php?t=3115
|
||||
|
||||
![]()
προς το παρον τα'χω σ'ενα 40 αρι,αλλα λογω ελλειψης χωρου σκεφτομαι να τα βαλω σ'ενα 10αρι πυκνοφυτεμενο.λες να'χουν προβλημα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα ήταν καλή ιδεα.Καθε dwarf θέλει 8-9λιτρα,δεν ξέρω αν έχεις παρατηρήσει την συμπεριφορά τους αλλά σαν ψάρια ορίζουν περιοχές και τις υπερασπίζονται βίαια.
Αν και μικρόσωμα με τελικό μέγεθος περίπου τα 2,5cm για τον παραπάνω κυρίως λόγο θέλουν αυτά τα λίτρα ανά ψάρι.....
|
||||
|
||||
![]()
απ'οτι μου ειπατε σε παλιοτερο ποστ τα συγκεκριμενα παφερς πανε με τετρα.για να μην εχω ενα 40-αρι ενυδρειο με 4 μονο παφερακια το οποιο βασικα φαινεται αδειο(εχω βαρεθει να με ρωτανε ολοι γιατι αυτο το ενυδρειο δεν εχει ψαρια!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις να βαλεις ενα μικρο κοπαδακι με 5-6 ψαρια..
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
dwarf puffers vs apple snails | Alex_Salonica | Σαλιγκάρια | 3 | 06-03-09 13:50 |
Νεο ενυδρειο με dwarf puffers | PUF | Αρχάριοι γλυκού νερού | 41 | 16-06-08 21:24 |
Εσωτερικά παράσιτα σε Dwarf Puffers | Zorba_The_Freak | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 27-04-07 07:53 |
puffers | Giorgos | Ιστοσελίδες στο Internet | 0 | 11-10-06 11:18 |