|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι ενα απο αυτα τα βραδυα που δεν εχω τι να κανω και δεν ξερω που να σερφαρω, για να βρω κατι ενδιαφερον, και ριχνω στο google τι λεξεις κλειδια "DIY projects" βρισκω ενα site και αρχιζω να χαζευω ενα σωρο τρελλες και χαζες ιδεες, μερικες μου κεντριζουν το ενδιαφερον και ανοιγω να δω ποσο ευκολα project ειναι. Αλλα αυτο με κανει να κανω κλικ αμεσως , ομως δεν μπορω να φανταστω τι μπορει να σημαινει Monster Mega Tank, ο laskarino δεν θελει ενα species με arapaima? Ε αυτος ο τυπος εχει και arapaima! Και να φανταστειτε οτι ειναι παραλυτος απο το στηθος και κατω!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
KAΤΑΡΑΜΕΝΗ ΤΡΙΧΩΙΔΗ ΑΛΓΗ | johnny98130 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 29 | 20-11-03 02:21 |
Bila's tank | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 20-12-02 15:00 |
Plants in a rift lake tank | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:20 |
Jojo's 5500 litres saltwater tank | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:49 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |