|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ενυδρείο (84λτ. καθαρά / 110 μικτά) μαζί με ένα ζευγάρι κριμπένσις ως κεντρικό ψάρι τι άλλα ψαράκια θα βάζατε;
*Υ.Γ: Έχω 9 τέτρα σέρπα, να τα βάλω μαζί ή να τα δώσω; (δέκτες όλες οι απαντήσεις εκτός του mikenuke που θέλει τα σέρπα ![]() ![]() ![]() ![]() Ευχαριστώ, Πάνος-Τένια Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Liolios : 20-02-06 στις 13:40 |
|
||||
|
||||
![]()
Ελα δεν θελω τετοια!
Προσεξτε τι θα απαντησετε!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είσαι σίγουρος για τα kribensis; Κάτι λέγαμε το Σάββατο.....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν σκοπεύεις να τα ζευγαρώσεις τότε να μην βάλεις ψάρια που ζουν στο βυθό (πχ corrydoras) γιατί θα πέσει πολύ ξύλο.
Εγώ τα είχα με νέον. Κανένα πρόβλημα. Όταν τα κυνηγούσε ο αρσενικός δεν υπήρχε περίπτωση να τα πλησιάσει, είναι πολύ γρήγορα τα νέον. Χωρίς να είχα ποτέ σέρπα, νομίζω ότι θα είναι οκ. Τώρα βέβαια δεν ξέρω πως θα αντιδράσουν τα σερπα όταν θα αρχίσουν να τριγυρίζουν μωρά κριμπ. Έχω την εντύπωση ότι τα σερπα είναι micro predators... Στη θέση σου δεν θα τα έβγαζα.
|
||||
|
||||
![]()
Το θέμα με τα Κριμπένσις δεν είναι "Αν" θές εσύ να ζευγαρώσουν, αλλα "όταν" αυτά θελήσουν (το οποίο θα γίνει πολύ σύντομα!) Οπότε ξεχνάς τα Corydoras... όσο για τα Σέρπα, βλέπω να τρώνε βρωμόξυλο, οπότε τα δίνεις στον mikenuke και ησυχάζεις απο πολλές απόψεις...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελικά η απόφαση ελήθφη (αφού έπεισα και τη γυναίκα μου), θα μπει ζευγάρι Rainbow Cichlids, χωρίς σέρπα (για να μην γκρινιάζει και ο Mikenuke ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΥΕS!
![]() ![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόταση για δημιουργία index ψαριών !! | Lsourtzo | Greek Aquarist's Boards | 14 | 15-11-05 23:52 |
συνδυασμός ψαριών !!! | yannis | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 14-10-05 12:42 |
Συνδυασμός Ψαριών | npap | Malawi | 1 | 21-01-05 01:09 |
Συνδυασμός ψαριών κοινωνικού ενυδρείο | Filippos | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 04-05-04 21:28 |
Συνδυασμός ψαριών | gordons | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 20-09-03 09:35 |