|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα στην παρεα!ημουν και παλαιοτερα μελος και αποφασισα μετα απο χρονια να ξανστησω το ενυδρειο μου χωρητικοτητας 240 λιτρων...αλλαξα λοιπον τα υλικα φιλτρανσης και στα δυο φιλτρα με καινουργια...εβρασα χαλικι-ξυλα και εστησα τοποθετωντας τροφη σε αποχη για να ξεκινησω τον κυκλο του αζωτου...η απορια μου ειναι η εξης...ενω εβαλα τροφη 28/9 μεχρι και σημερα μετραω μονο αμμωνια στο ενυδρειο συγκεντρωσης περιπου 5 mg/lt ισως και λιγο παραπανω (με υγρο τεστ της σερα)και με στικ δεν βλεπω ουτε νιτρικα ουτε νιτρωδη....πόσο καιρο κανουν να εμφανιστουν τα νιτρωδΗ?εχω ανεβασει τη θερμοκρασια στους 28 και εχω καιτα δυο φιλτρα να δουλευουν με αναταραξη της επιφανειασ...κανω κατι λαθος?
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τί κραταει αραγε σταθερο το ph? | panos84 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 03-03-16 13:28 |
ποσο ανθρακα και ποσο αντιφοσφορο πρεπει να βαζουμε! | Sakisdraminos | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 5 | 27-03-14 01:00 |
ΣΤΗΣΙΜΟ ΝΕΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ - ΚΥΚΛΟΣ ΑΖΩΤΟΥ | Aquablue | Χρυσόψαρα | 10 | 17-09-10 15:53 |
Τι κραταει ο Ναπολεον???? | thanasis76 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 16-07-10 23:26 |
ποσο καιρο κραταει μια γεννα; | Θεοδωρος | Ζωοτόκα | 8 | 24-08-06 01:02 |