|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα, μετά από διάβασμα και συμβουλές εδώ στο φόρουμ ξεκίνησα την πρώτη μου προσπάθεια να μπω στο χόμπι. Οπότε ήρθε η ώρα να παρουσιάσω την προσπάθεια μου μετά απο 2 1/2 μήνες. Το στρώσιμο το έκανα με βακτήρια sera και μέτραγα καθημερινά 2 φορές για αμμωνία,ευτυχώς πάντα 0.
Πληροφορίες Διαστάσεις:61x31x37 Όγκος:54l Κατηγορία:κοινωνικό Φυτά:1 anubia var nana, 1 valissrenia,Echinodorus bleheri,1 cryptocoryne, και εχθές πρόσθεσα κερατόφυλλο Ψάρια / ¶λλα είδη: 2 αρσενικά μολλυ (λάθος του petshop το 2ο) 2 θηλυκά μολλυ, 1 αρσενικό γκάπυ και 2 θηλυκά Διακοσμητικά υλικά: Χαλίκι ψιλό μπέζ, 1 ρίζα mangrove μάλλον, πέτρες Φόντο:ΝΟ Φωτισμός:1 led οτι έιχε το ενυδρείο Διάρκεια φωτισμού: 7 ώρες Φιλτράρισμα:juvel one αντικατέστησα το 1 σφουγγάρι με 2 sirorax mini Θερμοστάτης:50w juwel Λίπανση: όχι ; Παράμετροι: μετράω με στικ sera pH:7,6 Γενική σκληρότητα (GH):>10 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):10 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):0 Αλλαγές νερού:20l κάθε βδομάδα Θερμοκρασία:26 ¶λλες πληροφορίες: Φωτογραφία: Και τώρα κάποια ερωτήματα έχω λίγη καφέ άλγη, διάβασα οτι στα νέα ενυδρεία υπάρχει πάντα και φεύγει αργότερα, το 0 νιτρικά επηρεάζει; επίσης το echinodorus εχει αρχίσει και χαλάει τα φύλα του, τι να κάνω; Ευχαριστώ προκαταβολικά |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Είναι καλά ; | alex3000 | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 8 | 29-10-14 09:37 |
Το γκάπυ μου δεν είναι καλά.. | desimi | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 18-10-11 13:49 |
Το microsorum δεν είναι καλά! | Τηλέμαχος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 49 | 10-09-10 12:36 |
τα φυτά μου δεν είναι καλά... | maria1983 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 20-01-10 17:23 |
Είναι καλά...? | Carebean pirate | Δίσκοι | 44 | 16-09-06 17:31 |