|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα,
Εχω αγορασει ενα νεο ενυδρειο στο οποιο θα βαλω καινουρια αμμο, φυτα και γκαπυ. Τα γκαπυ τα εχω ηδη σε αλλο ενυδρειο που τρεχει αρκετο καιρο.., θελω να τα μεταφερω λοιπον στο νεο ενυδρειο μαζι με το φιλτρο που ηδη ειναι στρωμενο. Θα τα μεταφερω την ιδια στιγμη γιατι δεν εχω άλλο φιλτρο. Θα ειναι οκ τα ψαρακια; Το νερο ειναι πολυ θολο στο νεο ενυδρειο, και προβληματιζομαι… Θα ηθελα να με καθοδηγήσετε για να μη ψοφήσουν τα ψαρακια..
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στρωμενο ενυδρειο με αμμο | Γιώργος Α. | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 31-12-14 16:58 |
Αγορα ενυδρειου με στρωμενο φιλτρο... | stratigos24 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 15-09-11 23:35 |
στρωνει φιλτρο αστρωτο μεσα σε ενυδρειο στρωμενο χωρις να ειναι σε λειτουργια?... | Λάζαρος | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 18-03-11 02:31 |
SOSSSSS στρωμενο ενυδρειο κ παιθαινουν????? | evita | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 06-02-10 00:45 |
Μπολιασμα απο στρωμενο ενυδρειο | s-vitzi | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 16-10-08 00:40 |