|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους σας βρίσκομαι στην πολύ ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσω το ενυδρειάκι μου που τόσο καιρό περίμενα να τελιώσει και να βάλω τα ψαράκια μου μέσα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A. XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Διαστάσεις: 2,10μ x 0,85μ x 0,55μ Λίτρα: 900 ( καθαρά ) + σαμπ 300 λίτρων ( 1,20 * 0,50 * 0,50 ) με σφουγγάρι ( 7 κομματια ( 50*20 εκ. ) , βαμβακι ( 750 gr ) , πολύ ελαφροπετρα ( περιπου 100l ) , μακαρονι ( 2-3 l) και μπιλιτσες ( 1l ) . Φίλτρο: Σαμπ με δυο αντλιες jaecobo 8000 Λ/Ω Θερμοστάτης: - Θερμοκρασία: 23 C ( αυτη τη στιγμή , σπάνι ξεπερνά τους 26.5 μέγιστη ) Φωτισμός : 180watt (2200 lumen ) LED οικονομίας ( 18 watt ) λευκού φωτός , Μία μπλέ LED 34 watt και μία ροζ growlux οικονομία στα 18 watt με απόδοση 180watt (που θα μπει αύριο ) Διάρκεια φωτισμού: 5 ώρες ( Αρχίζει πρωτα με το πολύ σκοτεινο μπλε σαν ανατολη , μετα με το ροζ και τελευταιο αναβει το ασπρο με διαφορα 30λεπτου η καθε λαμπα , ενω αντιστροφα κλεινουν το βραδυ ) Υπόστρωμα: Μαυρή άμμος πυριτίου - βασάλτη ( ιδανική για φυτεμένο ) 2mm Χρόνος λειτουργίας : 3 ημέρες με μπόλι από άλλο ενυδρείο Παράμετροι νερού : PH: 7.5 NH3: 0 NO2:0 NO3:10 GH: 10 KH: 11 Φυτά: Αnubias Barteri sp. , Anubias Barteri Nana sp. και Anubias Barteri petit sp. Λίπασμα : - Ψάρια: Α. Ο Εφράτης μου : 1 commet αρσενικό ( 6 μηνών αγορασμένο πριν 3 μήνες ) και Β. Ο Τίγρης μου : 1 subunkkin αρσενικό ( 5 μηνών αγορασμένο πριν 2 μήνες ) . Η ηλικία είναι στο περίπου καθώς θεωρητικά επειδή ήταν μικρούλια οταν τα πήρα πιστεύω οτι στους 3 μήνες τα πάνε στα pet shops ![]() Διακοσμητικά: Drift woods Ακολουθεί και το πρώτο βίντεο σε λίγα λεπτά ανεβαίνει ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το ενυδρειάκι μου | Χρήστος Σ. | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 15 | 13-01-17 15:04 |
Νέο ενυδρειάκι | Φαίδων | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 02-09-11 10:19 |
Σπασμένο ενυδρειάκι | Σπύρος Μ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 27 | 21-05-08 23:17 |