|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα θα ήθελα να κατασκευάσω ενα εξωτερικό ενυδρείο με τζάμι στην μια μερια σε αυτά τα λίτρα περίπου έχω στην φωτογραφία και έχω τα έξεις ερωτήματα.
1.τα κοι καιτα χρυσόψαρα θα αντέξουν σε θερμοκρασία κάτω τον -10 λόγο ότι θα είμαι Μακεδονία 2.τη θα χρειαστεί για την φίλτρανση (για diy κατασκευή θα έλεγα για λόγους κόστους) 3.η κατασκευή να γίνει με τοιχίο τσιμέντου η να γίνει χτιστό με πχ τσιμεντολίθους 4.ποσα λίτρα θέλει ένα κοι θ ![]() Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή ενυδρείου | giotiss | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 34 | 17-08-13 07:40 |
help!! Κατασκευή ενυδρείου | steliosr | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 26-08-10 15:11 |
Κατασκευή ενυδρείου.... | Neoklis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 28 | 24-03-07 15:24 |
Κατασκευή ενυδρείου - help!! | thanos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 22-08-04 14:24 |
Κατασκευή ενυδρείου | Fonamstel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 26 | 09-08-04 15:00 |