|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω ένα Rio 240L το οποίο λειτουργεί με δυο φίλτρα,ένα fluval 407 και ένα δεύτερο μικρότερο eheim 2213. Έχω ήδη παραγγείλει μανόμετρα και μπουκάλα για να προσθέσω σύστημα Co2. Θέλω να παραγγγείλω εναν inline diffuser για τη διάχυση και σκεφτόμουν για της co2art αλλά με προβληματίζει η σύνδεση με τα λάστιχα του Fluval. Είναι οκ να το συνδέσω με το Eheim ή είναι πιο σωστό να το συνδέσω με το μεγάλο φίλτρο; Να σημειώσω ότι δεν θέλω να αλλάξω τις σωλήνες Fluval με κοινά λάστιχα για το φόβο διαρροών
Ps:Στη φωτό φαίνονται και οι δυο τύποι σωλήνων για να γίνω πιο σαφής(το πράσινο είναι του eheim και το μαύρο του Fluval) |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποτηράκια για σωλήνα εξωτερικού φίλτρου | Νικολέτα | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 22-09-18 18:44 |
Ντύσιμο σωλήνα φίλτρου με φυτα | VIL31 | Γλυκό νερό - Γενικά | 49 | 06-02-17 22:21 |
Κόψιμο σωλήνα Fluval | \/ag | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 09-11-12 20:03 |
Αλλαγή- Καθαρισμός σωλήνα φίλτρου | magman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 20-01-11 15:42 |
¶λγη από το σωλήνα του φίλτρου? | parrot | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 22-12-05 11:29 |