|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα, μετά από χρόνια απουσίας από το θαλλασινο σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω το Jewel 180 που έχω με γλυκό νερό και να το χρησιμοποιήσω σαν FOWLR
Δεν θέλω sub η οποιαδήποτε άλλη μετατροπή, δεν έχω χώρο. * Λέω να αξιοποιήσω το ενσωματωμένο φιλτροκουτο για άνθρακα και αντιφωσφορο και απλά να προσθέσω και μια Jebao που είχα κρατήσει από το παλιότερο θαλασσινού. * Είναι εφικτό να συντηρηθεί αξιόλογα με τον υφιστάμενο φωτισμό και εξοπλισμό? Sent from my iPad using Tapatalk |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγή Ballast σε Jewel Visio 180 | haf_k | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 08-06-17 23:38 |
Jewel Visio 180 χωρίς εξωτερικό φίλτρο. | haf_k | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 23-08-16 22:09 |
Αρχάριος & Fish Only (With Live Rock) | manos147 | Fish Only | 37 | 12-01-11 20:34 |
fish only με live rock(Παρουσίαση)...... | TAN | Fish Only | 11 | 02-04-05 00:50 |
live rock | nhreas | Θαλάσσια Βιολογία | 23 | 30-04-04 11:32 |