|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα σε ολους! Ψαχνοντας λοιπον σημερα τη λιστα μελων του φορουμ, guess what! επεσα πανω στο παλιο μου ονομα, το notos. Μου εκανε μεγαλη εντυπωση που υπηρχε ακομη μετα απο τοσα χρονια αδρανειας... Αμεσως επομενη ερωτηση που μου ρθε στο μυαλο, ειναι: που ειναι ολοι οι παλιοι φιλοι μου? Το νεο μου εγχειρημα και ποστ ειναι στην κατηγορια των λιμνων κι εξηγειται καπως ετσι που δεν ειδα κανενα ονομα παλιων μου φιλων,με τους οποιους τοτε ασχολουμασταν με τα φυτεμενα... Που ειστε βρε?
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοτεροι.. | Πάνος | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 3 | 12-11-15 14:36 |
τι ειναι?? ειναι πολυ ζωηρα!!! | joys | Αναγνωρίσεις ειδών | 10 | 19-01-14 13:22 |
νεοι δισκοι μια χαρα.....παλιοι με προβλημα!! | cobaingr | Δίσκοι | 46 | 04-03-10 08:29 |
Ειναι αληθεια η ειναι αλλη μια παραπλανιση? | fotis_k | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 30-12-08 08:26 |