|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ακούω προτάσεις που θα μπορούσαν να με κάνουν να αλλάξω τα mbuna που έχω στα 840λτ και μου αρέσουν.
|
|
||||
|
||||
![]()
Η ερωτηση ειναι ρητορικη ή θελεις να τα αλλαξεις πραγματικα?
Στα 800 λιτρα σιγουρα μονο γλυκο νερο νομιζω μπαινει, θαλασσινο θα ηθελε ή τεραστιους skimmer ή αλλαγες μεγαλων ποσοτητων νερου που δεν γινεται Υπαρχουν ψαρια αμαζονιου ή δισκοι που θα μπορουσαν να μπουν αλλα απο αποψη ομορφιας τα mbuna ειναι απο τα ομορφοτερα του γλυκου νερου, οποτε τα κρατας αν ψαχνεις ομορφα ψαρια Τα θαλασσινα απο την αλλη εχουν αλλη ομορφια αλλα και δυσκολια οποτε δεν |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα σου έλεγα να πας σε tropheus αν δεν έχεις βάλει ποτέ.Αν και είχα mbuna τα άτιμα τα tropheus έχουν κάτι τις παραπάνω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε τοσα λιτρα βαλε δισκους και θα με θυμηθεις
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Δεν θέλω να μπλέξω με ωσμώσεις. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tkalamat : 18-10-19 στις 23:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Χρυσοψαρα;
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Το στήσιμο είναι καθαρά προσωπικό γούστο! Εμένα μπορεί να μην μου αρέσει ή να προτιμώ κάτι πιο κοντά στο φυσικό τους περιβάλλον, αλλά περί ορέξεως............ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tanganyiκας : 21-10-19 στις 08:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θέλουν ένα ενυδρείο πίτα στην πέτρα, αλλά θέλουν σημεία που να χωράνε να κρύβονται όταν το χρειαστούν!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να αλλάξω τον βυθο? | gianniwpopi | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 1 | 06-05-13 17:38 |
Λέω νΆ αλλάξω λίγο την σύνθεση | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 02-12-06 10:14 |
Να το αλλάξω? | andreasp | Ζωοτόκα | 16 | 26-05-06 17:11 |
Θα σας αλλάξω τα φώτα !!! | halvas69 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 06-10-04 09:47 |
κάνει ή δεν κάνει το φίλτρο; | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 15:39 |