|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
*
Καλησπέρα από εμένα Μια παρουσίαση του ενυδρείου μου και από εμένα ![]() Γενική κατηγορία ενυδρείο Αφρική Λίμνη malawi Γενικές Πληροφορίες Διαστάσεις Ενυδρείου (120x45x50): Συνολικά Λίτρα: 220 Sump (λίτρα): 70 Οργανισμοί Φυτά: Ψάρια: 7 pseudotropheus saulosi ¶λλα είδη: Διακοσμητικά υλικά Φόντο: μπλέ αφίσα Πέτρες: ναι Ξύλα: όχι ¶λλα διακοσμητικά : όχι Υπόστρωμα: μπεζ άμμος Βυθός: Φωτισμός Πηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος): 2 ταινίες led ψυχρό και θερμό φως Διάρκεια φωτισμού: 4 ώρες συνολικά Υποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση: sump Θέρμανση/ Ψύξη: 220 Watts θερμοστάτη Λίπανση: Παροχή CO2: ¶λλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις: Διατροφή: jbl flakes και sticks Παράμετροι pH: 8.0 Γενική σκληρότητα (GH): - Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3): 15 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 0 Φωσφορικά (PΟ4): - Μέση Θερμοκρασία (°C): 26 Συντήρηση Αλλαγές νερού: μία φορά το μήνα γύρω στα 50 λίτρα από sump Προετοιμασία νερού/πρόσθετα: ¶λλες ρουτίνες συντήρησης: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Στάλθηκε από το SNE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιστροφή | George81 | Malawi | 37 | 14-12-15 09:05 |
Επιστροφή!!!! | madfdg | Reef | 68 | 15-11-09 01:08 |
Ξεκινάμε σιγά σιγά.... | stdev | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 16-04-09 10:21 |
σιγά σιγά για εξωτερικό φίλτρο | pipis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 16-02-08 16:42 |
Σιγά σιγά πρός το Reef | Meliteas | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 28-07-06 09:30 |