|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους/ες,
Έχω ένα ενυδρείο με διαστάσεις 100χ40χ40cm το οποίο σκέφτομαι να το κάνω φυτεμένο με εύκολα φυτά. Επίσης για κατοίκους σκέφτομαι να μεταφέρω τις red cherry που έχω από ένα μικρότερο ενυδρείο εκεί σε συνδυασμό με κάποια ψαράκια (iriatherina werneri). Η απορίες μου είναι οι εξής: 1. Τα iriatherina werneri κάνουν σε νερό βρύσης όπως έχω τώρα τις γαρίδες ή θέλουν κάποια επεξεργασία στο νερό τους? 2. Εκτός από τα iriatherina werneri υπάρχουν άλλα ψάρια που να μπορούν να συγκάνουν μαζί με τα παραπάνω ψαράκια και τις γαριδές? Ίσως κάποιο είδος cory? 3. Για υπόστρωμα σκέφτομαι να βάλω το seachem flourite. Υπάρχει κάποιο θέμα με αυτό και τις γαρίδες? 4. Το υπόστρωμα πρέπει να μπει μόνο του ή σε συνδιασμό με κάποιο είδος άμμου/χαλικιού? Αυτά προς το παρόν και ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προτάσεις | Τσουπρακάκος παναγιώ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 31-07-14 13:50 |
Προτάσεις | Σπύρος Μ | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 16-05-09 09:06 |
προτάσεις ? | Dimi | Bettas | 3 | 23-08-07 14:52 |
Προτάσεις | Genirous | Greek Aquarist's Boards | 1 | 29-04-07 03:41 |
προτάσεις | drakoulis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 3 | 25-02-06 19:15 |