|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σας φιλοι ενυδρειαδες. Χριστος Ανεστη. Χρονια πολλα με υγεια.
Χάλασα το τελευταίο ενυδρείο μου το 2013 λογω στρατιωτικης θητειας. Ηταν ενα 200αρι φυτεμενο κυβακι. Ηρθε πλεον η στιγμη να αρχισω παλι και να στησω απο την αρχη βημα βημα το ενυδρειακι μου (γλυκου) για να ξαναξεκινησω την ενασχοληση μου με το αγαπημένο χόμπι. Γιαυτο και ξεκινάω αυτό το θρεντ, για να έχω και τη βοήθειά σας και τις γνώμες σας μιας και έχουν σκουριάσει λίγο και οι γνώσεις μου και οι ιδέες μου. Για αρχή μιλάμε για ένα 300άρι diy βάση και γυάλα, με διαστάσεις 96 48 70. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
125 lt Low (I'm back) | sifo | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 20-01-18 21:32 |
come back | ksaderfos | Malawi | 3 | 06-12-07 17:35 |
ΡΙΟ 300 COME BACK | COSTAS21 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 10-10-07 20:38 |
Come back με προβλήματα. | Archon | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 26-08-07 22:13 |