|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα και πάλι σε όλους, με απασχολούν κάποια πράγματα για το στήσιμο ενός νέου ενυδρείου 700 l στο σπίτι 180 μάκρος, αν γίνεται θέλω την βοήθεια σας για δω πως θα το στήσω έχω δύο φίλτρα εξωτερικά 2073 Χρειάζομαι κάποια Ανακυκλοφορία έξτρα; Οι πετρεσ πως πρέπει να Μπουν θέλω να βάλω πολλές ανούμπιες γίνεται αυτό; και σκέφτομαι στον πυθμένα άμμο από τον ποταμό άξιο Χρειάζομαι κάποια Ανακυκλοφορία έξτρα; Θα Μπουν μέσα δύο οικογένειες άνω των 12 ατόμων η καθεμία Ντουμποισι και καζακαλουε, 10 με 12 πόντους το κάθε ψάρι δηλαδή 24 ψάρια . Σκέφτομαι μήπως και μπορώ να βάλω ακόμα ένα χαρέμι τέσσερα με πέντε πόντους Tropheus albino chipimbi..... περιμενω τα φώτα σας... αααα και τώρα που λέω για φώτα , αν θέλετε πέντε μου και τι φωτησμο να βάλω .... ευχαριστωωωωωωωω
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στήσιμο ενυδρείου | ioannis_79 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 11-10-17 20:12 |
Νέο στήσιμο του ενυδρείου | vouros | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 08-01-12 14:07 |
Στήσιμο ενυδρείου 2 | xristos2002 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 09-08-10 01:08 |
στήσιμο ενυδρείου | JENI | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 14-04-08 01:43 |
Νέο στήσιμο ενυδρείου | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 23-03-06 17:19 |