|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Tην Κυριακή 29 Ιανουαρίου, ώρα 12π.μ., θα πραγματοποιηθεί
η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΠΣΦΕ, για τα μέλη της Βορείου Ελλάδος. Η εκδήλωση θα λάβει μέρος στην καφετερία "Μορφές", οδός Κανάρη 64, Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διατεθούν λαχνοί για κλήρωση πολλών δώρων για τα οποια ακολουθει λιστα, η τιμη καθε λαχνου ειναι 1 € εκαστος ή 12 € / 15 τεμ. Λιστα δωρων: 1. 1 ενυδρειο 60 λιτρων με πληρη εξοπλισμο 2. Φιλτρο fluval 304 προσφορα του καταστηματος www.azores.gr 3. 25 κιλα χαλαζιακο χαλικι προσφορα του καταστηματος "Πολυτεχνον"" Τιμολεων Μιχάλης 4. 1 Diskman Panasonic προσφορα του καταστηματος www.topelectric.gr 5. 1 λιτρο ανθρακα, 1 λιτρο μακαρονι, 1 λιτρο ζεολιθο και 1 υποστρωμα papillon προσφορα του καταστηματος "Gregory's Birds" http://users.in.gr/gregorysbirds . 6. 2 εξαγωνες γυαλες για μονομαχους προσφορα του καταστηματος "Quiko megapet" www.quiko.gr 7. 1 υποτροφια για Η/Υ στο προγραμμα technostandard που περιλαμβανει εκμαθηση: Windows XP,Internet Explorer, Microsoft word-excel-outlook* προσφορα του φροντιστηριου technokids στην Ανω Τουμπα Θεσσαλονικης 8. 1 ενυδρειο 60χ30χ40 υψος απο τον ΑΜΑΖΟΝΙΟ Αγγελάκη 17 και Γ.Παπανδρέου 17 www.amazonios.gr 9. 2 προσκλησεις για τον αποκριατικο χορο του συλλογου ο οποιος θα γινει στο ξενοδοχειο φιλιππειο στις 25 φεβρουαριου (ημερα ΣΑΒΒΑΤΟ)* προσφορα του "ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΜΙΚΡΩΝ ΖΩΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ" 10. και αλλα... Η παραπανω λιστα εχει δημοσιευθει με τυχαια σειρα. Οι διοργανωτες εχουν το δικαιωμα αλλαγης των δωρων εαν προκυψει αναγκη.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|