|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Χαιρετω, εχω ενα 750αρι που μετα απο αναγκαια αποχη απο το χομπυ ξαναγεμιζω. Το πλανο ειναι χαλαρο. Έδω και 5 μέρες περίπου το στρώνω με αμμωνία. Μόλις στρώσει θα ξεκινήσω το στοκάρισμα σε ψάρια και κάποια πολύ εύκολα φυτά (αυτά ίσως νωρίτερα). Το ενυδρείο θα ειναι low tech-maintenace και θελω να έχω ψαρια που δεν θα εχουν ειδικες απαιτησεις (π.χ. δισκοι ψηλη θερμοκρασια - συχνες αλλαγες νερου ή γαρίδες που είναι αρκετά ευαίσθητες).
Κάποια απο τα ψάρια που μου αρέσουν ώστε να βρούμε μια σωστή ψαροσύνθεση: Κοπαδιάρικα: Tiger barb - Rasbora Galaxy - Odessa barb - Denison Barb Μικρή κιχλίδα - Sunfish - Badis & Dario - Killifish (μιας και ειναι παρομοια σε συμπεριφορα κατηγορια) Freshwater puffer (Tetraodon schoutedeni) Εννοείται πως δεν θέλω όλα τα παραπάνω αλλά κάποια απο αυτές τις κατηγορίες ωστέ να ταιριάζουν. Για πείτε και καμμιά ιδέα για άλλα ψάρια που να είναι κάτι παρόμοιο. Υ.Γ. υπάρχει μπόλι για Πάτρα; |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ | thomasnwt | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 07-10-15 16:28 |
160 κοινωνικο | akoylini | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 5 | 07-09-14 18:18 |
160 lt κοινωνικο | ΝΙΚΟΣΠΕ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 11-02-14 03:08 |
Rio 125 κοινωνικο | akis7 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 31-05-13 11:19 |
το κοινωνικο μου.. | Πάνος | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 135 | 06-11-09 21:29 |