|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα στην παρεα!
Μιας και εχω αρχησει πάλι να μαζευομαι για την καινουργια αρχη εχω καποιες αποριες-ερωτησεις και θα ηθελα την βοήθεια σας! Για αρχη ετοιμασα το ενυδρειο που είχα παρατημένο, το επλυνα ,εψαξα τα υπολοιπα... αγορασα εξωτερικο φιλτρο(περιμενω να ρθει) εβγαλα το παλιο καπακι ηταν ολο τζαμι, και φτιαχνω σιγα σιγα το καινουργιο. Το θεμα ειναι τωρα τι υποστρωμα θα βαλω.. θελω ενα low light low tech μιας και δν εχω πολυ χρονο Χρειαζεται να βαλω υποστρωμα για τα φυτα η ειναι περιττο? Και αν υπαρχει καποιο site /pet shop για υποστρωμμα θα ηταν ευπροσδεκτο! Επίσης θα ηθελα μερικες συμβουλες για ψαροσυνθεση.. εχω 120ltr και μ αρεσει πιο πολυ να εχω μικρα κοπαδακια.. Ευχαριστω εκ των προτέρων...
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξεκινημα Παλι | Gigas78 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 09-12-15 07:59 |
αποριες για ασφαλες ξεκινημα θαλασσινου..λιγη βοηθεια... | akis7 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 17-04-11 07:58 |
API και παλι API | diaton101 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 04-12-10 19:33 |
Παλι απο την αρχη... | cherry | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 09-11-09 19:28 |
Aποριες, αποριες περισσοτερες αποριες | Nik25 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 24-05-07 12:51 |