|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Τα συμπτώματα μονιμοποιήθηκαν εδώ και 2-3 μέρες. Ένα θηλυκό oranda μου, στο 300λιτρο στέκεται στην επιφάνεια πολλές ώρες και όταν κατεβαίνει προς τα κατω (που το κανει μεν, αλλά αντιμετωπίζει δυσκολίες) το παρασσυρει προς τα πάνω η ανωση. Έχει ενα πρήξιμο στη μία μόνο μέρος της κοιλιάς του και καμιά φορά κάνει κωλοτουμπα όταν παίρνει απότομες στροφές. Τώρα τελευταία ταιζω με νιφάδες που πρώτα τις μουλιαζω, αλλά και πάλι γνωρίζω πως είναι κακη τροφή και πραγματικά δεν πρόκειται να τα ξαναταισω με αυτές. Κατά τ αλλά τρέφεται κανονικα. Το έχω εδώ και 4 χρόνια το ψάρι και έχει κάποιο ιστορικό με τέτοια θέματα αλλά δεν έχω ξαναπαρατηρησει πρήξιμο. Πείτε μου σας παρακαλώ και τη δική σας γνώμη και τι μπορώ να κανω.. Σταμάτησα το τάισμα για σήμερα και σχεδιαζω αύριο απόγευμα να ταισω βρασμένο αποφλοιωμενο αρακά, ενώ σήμερα έκανα 50% αλλαγή νερου. Εδώ η φωτογραφία με το πρήξιμο (που υπάρχει ΜΟΝΟ τονίζω, από τη μια μεριά του ψαριού.
Επανέρχομαι σε λίγο με τις μετρήσεις μου ![]() ![]() ![]() ------------------------- Μετρήσεις: Αμμωνια:0 Νιτρώδη:0 Νιτρικά:15 Σας παρακαλώ απαντήστε μου όσο συντομότερα γίνεται Πραγματικά αγχώθηκα ![]() Κανένα άλλο ψάρι δεν έχει κανένα συμπτωμα. Όσο για περιττώματα.. δεν τα έχω παρατηρήσει να "ξεπροβάλλουν". ------------------------- Κι άλλες φωτογραφίες (από την πάνω μεριά) ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Fishermen1234 : 28-10-18 στις 19:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σε θεραπεια ασθνειας νυκτκης κυστης αλατι | Harris1 | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 2 | 30-12-16 13:33 |
Πρησμένο και ανόρεκτο χρυσόψαρο | Τάκης | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 47 | 16-10-14 08:48 |
Προβλημα νηκτικης κυστης! μαλλον? | Panagosr | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 08-03-11 16:59 |
χρυσόψαρο με κόκκινες γραμμές στην ουρά του. Ασθένεια? | bouldoza | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 8 | 09-07-10 05:56 |
χρυσόψαρο με άσπρες μακριές ακαθαρσίες, ασθένεια? | bouldoza | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 4 | 18-06-10 11:42 |