|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας. Έχω ένα 60α λίτρο το οποίο πριν από λίγες εβδομάδες το φύτεψα και το έκανα γαριδαδικο. Θα έχει επιπτώσεις στις γαρίδες αν χρησιμοποιήσω excel γιατί δεν έχω co2;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Χωρίς να έχω καμία απολύτως εμπειρία στο θέμα έπεσα πάνω σε αυτό http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...43&postcount=3 το μήνυμα που το είχε επισυνάψει κάποιος σε ένα παρόμοιο ερώτημα εντός του φόρουμ. Ίσως σε βοηθήσει αλλά περίμενε και κάποια απάντηση από κάποιον πιο έμπειρο μήπως κάνω κάπου λάθος. ------------------------- Επισυνάπτω και το θέμα στο οποίο βρήκα το παραπάνω μήνυμα: http://www.aquatek.gr/vb/showthread....ighlight=excel
Βαγγέλης Look deep into nature, and then you will understand everything better. -Albert Einstein Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vag123 : 16-10-18 στις 15:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τι γαρίδες έχεις; Βασικά από την στιγμή που ρίχνεις την νορμάλ δοσολογία δεν υπάρχει πρόβλημα. Για περισσότερη ασφάλεια θα σου έλεγα στο ξεκίνημα για μερικές βδομάδες να ρίχνεις και λιγότερο από ότι προτείνεται κι ακόμα καλύτερα να μην ρίχνεις με την μία αλλά να σπας την ποσότητα σε 2 ή 3 δόσεις. Αν πχ είναι να ρίξεις συνολικά 3ml, ρίξε 1ml ανά δυο μέρες...
Αυτό ισχύει για κάθε είδους λίπανση γενική, όχι μόνο για το εξέλ... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι λιώνει τα φύλλα τους (χωρίς να έχω εμπειρία απ' αυτό αλλά και χωρίς να ξέρω αν τηρήθηκαν οι συνιστώμενες δοσολογίες).
|
|
|||
|
|||
![]()
Ακόμα και τη συνιστομενη δόση να ρίξεις οι βαλισνεριες - το κερατοφυλλο και η egeria densa θα έχουν θέμα....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
excel | sailim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 04-03-10 15:31 |
Δοσολογία excel | sailim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 03-03-10 18:29 |
seachem excel | doctor | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 09-11-09 10:03 |
Excel | Ryu | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 13-02-08 01:36 |
EXCEL | ΕΛΒΙΡΑ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 01-11-07 13:41 |