|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα στην τρελοπαρέα.!
![]() ![]() Πληροφορίες Διαστάσεις: 95cm(Μ)[B]*[B]33cm(Π)*53cm(Υ) (DIY) Όγκος: 121 ltr , καθαρά 110 Κατηγορία: Κοινωνικό Φυτά: moss,Cryptocoryne wendtii, Echinodorus grisebachii,Vallisneria Americana, Περιμένω ακόμα μια Anumbia bart. nana ,Ceratophyllum demersum, Eleocharis parvula,Bacopa caroliniana. Ψάρια / Άλλα είδη: Ακόμα τίποτα! Διακοσμητικά υλικά: 1 Ρίζα και σε αναζήτηση για πέτρες.. Από υπόστρωμα έχω Seachem Flourite ανακατεμένο με χαλίκι ψιλόκοκκο και λίγο Aquario soil Powder της Tropica. Φόντο: Όχι Φωτισμός: 2 Τ5 28W. 1 sylvania Aquastar / 1 Sylvania Grolux Διάρκεια φωτισμού: 17:00 εώς 11:00 Φιλτράρισμα: Eheim Ecco pro 200 (Εξωτερικό) Θερμοστάτης: 125 W . (θα αλλαχθεί σε λίγο μεγαλύτερο.) Λίπανση: Ακόμα τίποτα Παροχή CO2: Όχι. Παράμετροι: pH: 7.4 Γενική σκληρότητα (GH): 18 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3): - Νιτρώδη (ΝΟ2): - Νιτρικά (ΝΟ3): - Αλλαγές νερού: Εβδομαδιαίες περίπου 40~50% Θερμοκρασία: 26 Άλλες πληροφορίες: Το Ενυδρείο είναι μεταξύ κουζίνας και σαλονιού σε πάσο. Τρέχει μια βδομάδα και είναι ακόμα σε στρώσιμο. Φωτογραφία: Λοιπόν Ερωτήσεις τώρα: ![]() ![]() ![]() Μπορώ/Πρέπει να κάνω αλλαγές νερού τώρα που είμαι σε διαδικασία στρωσίματος? Η ρίζα μολις παρατηρησα εχει βγάλει ενα μικρό χνούδι γύρω από μερικά κλαδιά της. Άλγη από τώρα? Τα φυτά δεν τα βλέπω και πολύ ζωηρά . θα παρουν τα πάνω τους η θα πρεπει να αρχίσω λίπανση, αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα. Όσο για την ψαροσύνθεση θα ήθελα να μην μπλέξω με μετατροπές νερού οπότε είμαι μεταξύ σε γκάπι και νέον . Με τρομάζει όμως η μεγάλη και γρήγορη αναπαραγωγή τους μιας και δεν θα έχω τι να τα κανώ τόσα πολλά ψάρια. Θα ήθελα μερικες ιδεές από πιο έμπειρους. Ευχαρίστω!!!
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοινωνικό φυτεμένο | Τάκης | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 317 | 14-01-18 18:06 |
κοινωνικό φυτεμένο | goku1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 29 | 17-01-17 19:41 |
Κοινωνικό φυτεμένο 450 lt | Misirlis Aquarium | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 70 | 20-05-14 08:32 |
120 λτ Κοινωνικό Φυτεμένο | VITO | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 25-04-12 18:02 |
Κοινωνικό φυτεμένο 120 lt | nikosm1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 05-12-09 12:23 |