|
|||
|
|||
![]()
πήρα ένα φίλτρο σαν αυτό.
το έχει δοκιμάσει κανείς ? το εσωτερικό φίλτρο είναι σαν πεπιεσμένο χαρτί κ μέσα έχει κάτι άσπρα μπιλάκια. ο ενεργός άνθρακας βγαίνει κ σε άσπρο ??? ![]() ![]() ![]() θα μπορώ να το χρησιμοποιώ για να πλένω τα σφουγγάρια των φίλτρων ή όχι ? μήπως να βγάλω τα μπιλάκια κ να βάλω άνθρακα από αυτόν που έχω για το ενυδρείο ? |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί βρε Γιώργο ?? Μόνο μηχανική φίλτρανση έχεις στο ενυδρείο ?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() το φίλτρο το πήρα για την μπανιέρα κ είναι άσχετο με τα ενυδρεία. απλά σκέφτηκα ότι θα μπορώ να γεμίζω απευθείας το νερό της αλλαγής κ να πλένω τα σφουγγάρια των φίλτρων χωρίς να χρειάζεται να κάνω αλλαγή. |
|
||||
|
||||
![]()
Μμμμμ κατάλαβα, αλλά το βλέπω λίγο ψεύτικο για να κάνεις αλλαγή απευθείας
![]() Και γιατι δεν πήρες ένα απλό ανθρακα για την βρύση σου ?? Όσο για τα σφουγγάρια το έχω ξαναγράψει , τα σφουγγάρια και με νερό βρύσης να τα πλύνεις δεν έχει καμία σημασία . Βιολογία υπάρχει και στο ενυδρείο και στο βιολογικό , δεν έγινε και τίποτα αν τα πλύνεις με νεράκι βρύσης . Οκ ιδανικό είναι σε ενυδρειακό νερό, αλλά μόνο για εσωτερικά φίλτρα που έχουν απο ελάχιστο ως καθόλου βιολογικό .
|
||||
|
||||
![]()
το ίδιο φιλτρακι έχω πάρει και εγώ και το χρησιμοποιώ 2 εβδομάδες τώρα (όχι για το ενυδρείο),αν το ανοίξεις ακόμα και μετά από 2 μέρες θα δεις ότι κρατάει αρκετά σκουπιδακια,απ' ότι λέει αφαιρεί και το χλώριο οπότε θα μπορείς να κάνεις και αλλαγές από εκεί χωρίς την χρήση αντιχλωριου
https://www.ebay.com/itm/In-Line-Sho...72.m2749.l2649
|
|||
|
|||
![]()
Αρτεμισία το πήρα σχεδόν 2¤ απλά κ μόνο για την ντουζιέρα. έχω αρκετό prime για τουλάχιστον 1 χρόνο
![]() Χρήστο πως το έχεις κουμπώσει ? στην αγγελία έχει δύο φωτογραφίες είτε στην βρύση είτε στο τηλέφωνο. έχει είσοδο κ έξοδο ? |
|
||||
|
||||
![]() ![]() όπως το δείχνει στην εικόνα αυτή το έβαλα
|
|||
|
|||
![]()
μετά από 3 μήνες χρήσης, μια χαρά δουλίτσα κάνει το φιλτράκι. τα tds είναι λιγότερα οπότε σίγουρα κάτι κρατάει.
τις επόμενες μέρες θα αντικαταστήσω το εσωτερικό του με σφουγγάρι κ πελλετάκια άνθρακα για να είμαι σίγουρος κ για την αποχλωρίωση. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απολύμανση αντιχλωρίου και λιπασμάτων. Γίνεται; | plin | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 26-02-14 17:22 |
Τρόπος αφαίρεσης χλωρίου από το νερό, είναι σωστός ? | Τάκης | Γλυκό νερό - Γενικά | 25 | 23-10-13 17:27 |
co2 απο ebay | nicpapa | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 20-03-12 12:21 |
Aγορα απο ebay.... | sifos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 11-05-11 09:23 |