|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Γειά σας. Ξεκίνησα καινούριο ενυδρείο φυτεμένο και στο μέλλον με δίσκους. Για να κρατήσω χαμηλά το ph έβαλα νερό μόνο από αντίστροφη όσμωση.
Οι παράμετροι είναi KH 0 GH 0 PH 6.8 Περίπου. Με τεστ της API Το νερό της βρύσης μου οταν το μέτρησα, το GH σταμάτησα να μετρώ στις 20 σταγόνες και το KH μέτρησα πέραν των 10 σταγονων. Η απορία μου εχει να κάνει με την ανθρακική σκληρότητα. Όταν είναι μηδέν είναι πρόβλημα; αν ναι πως την ανεβάζω? Με σκόνη ή μίγμα νερού βρύσης και ΑΟ? |
|
||||
|
||||
![]()
Πρεπει να κανεις μιξη νερου οσμωσης με ενα μικρο ποσοστο βρυσης για να παει εκει που θελεις..Με 2-3 μετρησεις θα το βρεις!
Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
![]()
Έκανα ένα ψάξιμο στο φόρουμ και βρήκα ένα τύπο που βγάζει τα ποσοστά επί τις εκατό, που πρέπει να αναμίξω για να πάρω τη GH σκλρότητα εκεί που θέλω.
Η απορία μου είναι ότι δεν θα πέσει και η ΚΗ σκλρότητα μαζί?? Πως θα ρίξω μονο GH χώρίς να πειράξω τη ΚΗ που τη θέλω για το ΡΗ??? |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι προβληματιζεσαι για τα ασημαντα και δεν επικεντρωνεις την ενεργεια σου πως θα μεγαλωσουν τα φυτα σου καλα?
|
|||
|
|||
![]()
Τι εννοείς;
|
|
||||
|
||||
![]()
Εαν το ζητουμενο είναι να κανεις φυτεμενο τοτε δεν ειναι το νερο τοσο σημαντικό. Το τελευταίο που θα σε απασχολει ειναι. Βασικα ειναι το co2, η λιπανση, η κυκλοφορια και το υποστρωμα.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παράμετροι Νερού | Kapsourakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 29-01-18 12:58 |
Παράμετροι νερού σε φυτεμένο | ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 09-12-17 14:27 |
Παράμετροι νερού... | QS-Plan | Tanganyika | 1 | 23-02-11 19:10 |
Παράμετροι νερού | MEROULA | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 14-04-08 21:02 |
Παράμετροι νερού | Cristos | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 26-01-05 13:39 |