|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Δειτε λιγο τις φωτο και πειτε μου αν μπορειτε να ξεχωρισετε το φυλο τους.
Εχω 2 απο αυτα σε ενα ενυδρειο 45 λιτρων και εχω αγωνια για το αν θα γινουν ζευγαρι, ξεκινησα με 4 αλλα οπως ειχα γραψει εχασα τα 2.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν φτάνει που οι φωτογραφίες είναι χάλια, έχεις βάλει και το e-watermark να μην φαίνεται τίποτα.
Βγάλτο βρε συ Μιχάλη, σιγά μην σου φάμε το clopyright ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα ειναι οι φωτο!
καθαροτερες δυσκολευομαι να πετυχω, εξαλλου απο τις 2 πρωτες θα γινει ο διαχωρισμος,αν γινει.Η 3η ειναι bonus.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
με επιφυλαξη μαλλον για αρσενικα και τα δυο τα βλεπω .
αληθεια τι μεγεθος εχουν ?? |
|
|||
|
|||
![]()
Μονο με βαση το τελικο τους μεγεθος θα μπορεσεις να βγαλεις ακρη, εφοσον το αρσενικο φτανει τα 6εκ. περιπου σε τελικο μεγεθος, εν αντιθεσει με το θηλυκο που δεν ξεπερνα τα 4εκ.
![]() ![]()
Η υπερηφάνεια προηγείται της συντριβής και το υπεροπτικό πνεύμα της πτώσης. Αγία Γραφή Παροιμίες 16:18 |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παντου διαβαζω οτι γινονται περι τα 2,5 εκατοστα, λες να ειναι ιντσες και να μου χει κολλησει οτι ειναι εκατοστα?!!!!
Το ενα απο τα 2 υστερα απο προσεκτικη παρατηρηση μου δινει την εντυπωση οτι εχει λιγο πιο κιτρινη ουρα, λετε να ισχυει και να παιζει να ειναι αρσενικο-θυληκο?
|
||||
|
||||
![]()
Για την ιστορια και μονο θα ηθελα να προσθεσω οτι τα 2 ατομα που ειχα ηταν θυληκα.
Ομως δεν μπορω να καταλαβω που χανονται οι φωτογραφιες (αλεξ ακους?).
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|