|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
γεια σας!έφτιαξα αυτό το θεμα για να γράψουν οι παλιοί και έμπειροι χομπιστες αλλά και οσοι "τρέχουν" τα ενυδρεία τους με τις γνωστές και μη εξαιρετέες πλέων jebao,αλλά και να μάθουν οι νέοι όπως και οσοι είναι υπο αναζήτηση αγορας κτλ!!!
------------------------- καλησπέρα παιδια! σακη(c.puma) καλύτερα από εδώ για να μην χαλάσουμε το θεμα του χρηστου! εγώ θα πω την προσωπική μου γνωμη αλλα και την λογικη αγορας τους! εχω 3 rw15 στο μεγαλο οι οποίοι εως τωρα εδώ και 8μηνες να είμαστε καλα δεν μου εχουν βγάλει το παραμικρο πρόβλημα από απόδοση που λογου μη μπουσταρισματος δουλεύουν στο 4 ενώ είναι αθόρυβοι και πολύ οικονομικοί σε σχεση με κάποιους επώνυμους! εάν μου βγάλουν μια διετία ο κάθε ενας θα είμαι ικανοποιημένος και θα το θεωρήσω απόσβεση! στο μικρο εχω δυο pp8 ο οποίοι είναι ίδιοι αλλά πιο βελτιωμένοι λογισμικά! εξίσου αθόρυβοι και αποδοτικοί εως τωρα!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 06-07-16 στις 21:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Αλληλοπάθεια" ή "Μπορούμε να απαλλαγούμε από τις άλγες?" | Κλεόβουλος | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 04-06-15 18:34 |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |