|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειδα μεσα σε 2 μερες μεγαλες τρυπες σε καποια φυτα,με γυμνο ματι φαινετε σαν να τις δαγκοσανε τα ψαρσκια,τα οποια ειναι 4 labido,3 rusty,4 socolofi ολα σε ηλικιες 4-6 μηνων.
Το ενυδρειο 240 λιτρα. |
|
||||
|
||||
![]()
Τρώνε τσιμπολογώντας τα μαλακά φύλλα.
Βάλε μια φωτο από τα ψάρια. Τι μέγεθος έχουν? |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις σαλιγκάρια?
τα ψάρια είναι μικρά για να έφαγαν τέτοια κομμάτια. *χρωστάς μια ολοκληρωμένη παρουσίαση του ενυδρείου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κανενα σαλιγκαρι απόλυτος.Και δεν είναι απο ελληψη οι τρύπες στα φυτα,δ μπορω να καταλαβω.
Ναι καλά που μου το θυμησες για την παρουσίαση,το είχα ξεχασει! |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είμαι και κατηγορηματικός ότι δεν τα έφαγαν αυτά
![]() Απ' τις ανούμπιες έχω δει να κόβουν κομματάκια αλλά μόνο για να παίξουν. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
οταν τρωνε οι κιχλιδες απο την επιφανεια | giorgos afriki | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 08-10-14 10:15 |
ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΦΥΤΑ | nikos2380 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 03-09-10 16:17 |
ψαρια που τρωνε αλγη κ οχι φυτα? | antonis t83 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 29-06-08 19:33 |
Φυτα σε ενυδρεια με κιχλιδες Malawi | george | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 6 | 28-10-05 22:26 |
Tα χρυσοψαρα τρωνε τα φυτα? | vassilios | Χρυσόψαρα | 4 | 14-10-05 13:51 |