|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Επέστρεψα λοιπόν κι εγώ μετά απο τρία χρονιά απουσίας μου απο το χόμπι του ενυδρείου,ένα χόμπι που αν το αγαπήσεις δεν θα το αφήσεις πoτέ...ότι κι αν γίνει. Πρώην κάτοχος 180λιτρου με κιχλίδες,αυτό που μου έμεινε απο τότε είναι ένα 20λιτρο που το είχα καραντίνα,αλλά ευτυχώς δεν χρειάστηκε ποτέ!
είπα να επιστρέψω στο χώρο με αυτό το μικρό,σας παρουσιάζω λοιπόν το: Τίτλος ενυδρείου:Aquafournaris ![]() Διαστάσεις: 42x26x34cm Λίτρα: 20λ Χρόνος λειτουργίας: 2 εβδομάδες Τύπος και διάρκεια φωτισμού: φωτισμός DIY led 18w 7ώρες τη μέρα Co2 και τρόπος διάχυσης: Fluval CO2 με ISTA diffuser Λίπανση: Iron&Manganese by Kent Marine Υπόστρωμα: Fluval Stratum Φίλτρανση: Hailea BT200(κινέζος που κανει τρομερη δουλεια) Θερμοκρασία: 26 βαθμούς Κελσίου pΗ: 6,4 GΗ:6 KΗ:3 NO2:0 NO3:10 Λίστα φυτών:Micranthemum Monte Carlo,Java Moss,Anubia Nana Λίστα ψαριών και ασπόνδυλων : είμαι στο στρώσιμο ακόμα αλλά λόγο περιορισμένων λίτρων θα πάω για ένα μικρό κοπαδάκι cardinal |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πάλι εδώ μετά από χρόνια | miki | Χρυσόψαρα | 84 | 28-06-17 16:41 |
Επιτέλους μετά από 2 χρόνια | st@vros | Malawi | 10 | 24-05-15 21:18 |
Νέο πρότζεκτ μετά από χρόνια | Δημητρης89 | Malawi | 11 | 14-01-15 13:28 |
Νέο Ξεκίνημα μετά από χρόνια. | mixalhs89 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 274 | 05-12-13 12:08 |
Πράσινο μετά απο 21 χρόνια | sarpijk | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 6 | 06-08-10 11:08 |