|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα ,εχω 2 ενυδρεια το malawi k το nano reef
Ειναι ακριβως απεναντι απο τη δυτικη πλευρα που βρισκεται η μπαλκονοπορτα κ 1 μεγαλο παραθυρο αντιστοιχα ,και τα 2 και το απογευμα λιαζονται για 1 ωρα περιπου ειδικα το καλοκαιρι μπορει και παραπανω (ειμαι στον τελευαταιο οροφο) Εχω κλειστο το παραθυρο κ την μπαλκονοπορτα το καλοκαιρι μεχρι να χαμηλωσει ο ηλιος,διαφορετικα θα ηταν στο ηλιο ολο το απογευμα , αλλα παλι καμια ωρα τα βρισκει ο ηλιος αλλα δεν ειναι δυνατος γιατι οπως ειπα εχει χαμηλωσει Ειχα προβληματα με την ζεστη το προυγουμενο καλοκαιρι ,εχασα ολα τα κοραλια που ειχα στο reef και εμειναν μονο τα 2 νεμο ,η θερμοκρασια εφτασε καποιες στιγμες στα ενυδρεια max 32-34 βαθμοι οταν ειχαμε καυσωνες,το υπολοιπο καλοκαιρι max 30 βαθμοι επισης εχασα 2 labido απο το malawi Ειναι προβλημα η θεση που εχω τα ενυδρεια ? πρεπει να βρω αλλη θεση στα ενυδρεια που να μην ειναι απεναντι απο πορτοπαραθυρα? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κανει καλο ο ηλιος στα φυτα? | kosmas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 46 | 31-03-16 13:22 |
ηλιος vs φωτιστικα | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 15-07-09 14:52 |
Βοηθεια. (Ηλιος στο ενυδρειο) | nondas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 07-08-08 21:58 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |