|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γειά και χαρά. Το ενυδρείο έχει μπεί μέσα και εχθές που καθάριζα το εσωτερικό του παρατήρησα σε ένα σημείο μεταξύ πάτου και νεύρου να υπάρχει υγρασία!!! Αμέσως μου δημιουργήθηκε ανασφάλεια λόγω τον πολλων λίτρων του ενυδρείου. Το σημείο είναι περίπου 10 πόντους και έχει "σπαστά" σιλικόνη και κάποιο μικρό διάκενο απο την κατασκευή-κόλληση του νεύρου. Η υγρασία φυσικά έχει εμφανιστεί στο διάκενο. Να υπενθυμίσω οτι το ενυδρείο έμεινε κολλημένο (χωρίς νερό) για 1 εβδομάδα και κατόπιν μπήκε νερό μέχρι το ύψος που θα μπεί και στην πραγματικότητα για 3 εβδομάδες και δεν παρατηρήθηκε καμμία διαρροή έστω και η παραμικρή, επίσης είχα βάλει και το υπόστρωμα για να είμαι σίγουρος. Τι πρέπει να κάνω?? Πρέπει να ανυσηχώ? Μήπως να ακυρώσω την πλήρωση με νερό και να κάνω κάποιες ενέργειες όπως αυτή με την σύριγγα και πλήρωση με σηλικόνη? Ας απαντήσει κάποιος που να ξέρει για τέτοιου είδους προβλήματα και όχι στην τύχη βάση την προσωπικής του γνώμης γιατι το θέμα είναι αρκετά σοβαρό, δεν θα ήθελα να φύγει κανένα τζάμι ξαφνικά γιατί υπάρχει και πιτσιρίκι μέσα στο σπίτι 2 χρονών και δεν ρισκάρω τίποτα! Πάντως μετά απο αναζήτηση που έκανα στο ιντερνετ βρήκα αυτό που αναφέρω παραπάνω με την σύριγγα και την πλήρωση με σιλικόνη στο σημείο που έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο αυτό. Το θέμα είναι οτι το νερό απο κάπου μπήκε εκεί και δεν το έχω βρεί ακόμα!!! Λογικά θα πρέπει να βρώ απο που μπήκε και να το λύσω και αυτό το πρόβλημα. Ευχαριστώ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Η Υγρασία σου εμφανίστηκε στην κόντρα και οχι σε άλλο σημείο έτσι?
Καλό θα ήταν να έβαζες και μια φωτογραφία αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Στο σημείο όπου υπάρχει η σιλικόνη κατα πάσα πιθανότητα ειχε δημιουργήσει φουσκάλα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη silveraro : 13-12-05 στις 10:50 |
|
||||
|
||||
![]()
Σε αυτό το σημείο δεν βλέπω να υπάρει κίνδυνος
Εφόσον το κάθετο τζάμι ειναι σωστά κολλημένος και ειναι μόνον στην κόντρα. Ομως καλού κακού θα περιμένουμε φωτογραφία. |
|
||||
|
||||
![]()
Σκέφτηκα το εξής : Εάν κολλήσω στο σημείο αυτό που έχω το πρόβλημα ακριβώς απο πάνω απο την ήδη υπάρχουσα κόντρα άλλη μια, θα έχω πρόβλημα? Επίσης αλλη μια ερώτηση είναι η εξής : υπάρχει περίπτωση να ξεκολήσει το μεγάλο κομμάτι τζαμιού (220 Χ 65) κάποια στιγμή λόγω του νερού που λογικά υπάρχει μεταξύ πάτου και κόντρας? Έχω προβληματιστεί πολλή για το όλο θέμα, τόσο που σκέφτομαι να το ξανα φτιάξω απο την αρχή...Πληζ χελπ...Ευχαριστώ.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Πανω εχεις βάλει κοντρες?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |