|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας φίλοι μου,
![]() Ώπως μερικοί ξέρουν πήρα ένα καινούργιο ζευγάρι μονομάχων πρόσφατα και προσπάθησα να τους ζευγαρώσω. ![]() Αρχίκα πήγεναν όλα καλά και οι 2 έδιχναν ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλον όμως ο μονομάχος δεν έφτιαχνε το bubble nest. Αργότερα ομως αρχίσε να το χτίζει και ήταν τεράστιο,τώρα καλύπτει το μισώ ενυδρείο. ![]() Το θέμα μου όμως δεν είναι αυτό. Τους παρατηρούσα πολυ καιρό που προσπαθούσαν να ζευγαρώσουν αλλα είναι αρχάριοι ακόμα και δεν τα καταφέρουν απο την πρώτη προσπάθεια. Μετα απο αρκετές προσπάθειες όμως τα κατάφεραν και η μονομαχίνα έβγαλε τα πρώτα αυγά της. Στην αρχή νομιζά οτι θα τα παει πάνω στο bubble nest αλλα μετά βλέπω δεν ασχολήθηκε καν απλά τα τρώει ![]() ![]() Δεν ξέρω τη να κάνω να τον αφίσω περισσότερα ίσως μετα τα βάζει πανω τι να κάνω. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα.
Τα αυγά τα πηγαίνει ο αρσενικός στη φωλιά. Όταν γίνει η πράξη και η θηλυκιά βγάλει όλα τα αυγά με τη βοήθεια του αρσενικού, να την βγάλεις από το ενυδρείο και να αφήσεις τον αρσενικό μόνο του να τα φροντίσει. |
|
||||
|
||||
![]()
Μα ο αρσενικος τα τρωει δεν τα βαζει στην φωλια
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα! Απ' ότι καταλαβαίνω είναι η πρώτη απόπειρα του ζευγαριού, οπότε είναι λογικό να είναι άπειρα τα ψάρια και πιθανώς γι'αυτό τα τρώει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα κάνω αυτο που μου είπες ελπίζω την δεύτερη φορα να μην τα φαει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για την αναπαραγωγή καλό είναι να ανέβει λίγο η θερμοκρασία στους 29-30 (σταδιακά όχι απότομες μεταβολές).
Δες και αυτά αν δεν τα έχεις δει: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=36882 http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=44085 Καλή συνέχεια! |
![]() |
Tags |
bettas, female, male |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
New Betta Breeding | nadyaxd | Αναπαραγωγή | 8 | 30-07-17 07:10 |
2η γέννα betta πρόβλημα!!! | ko$ta$ | Bettas | 2 | 05-11-09 00:10 |
Labidochromis breeding | koko | Malawi | 7 | 04-09-05 15:56 |
Betta breeding pics! | Maverick | Αναπαραγωγή | 8 | 01-03-05 01:56 |
Breeding anabantoids | Tolis | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 0 | 28-12-02 04:46 |