|
Λίγα λόγια για τα "rift lakes" Malawi, Tanganyika, Victoria, λίμνες γεμάτες ενδιαφέρουσες συμπεριφορές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
......Μπλουζάκια
![]() ![]() ![]() Για φέτος το καλοκαίρι σας ετοιμάσαμε νέα κολεξιόν με t-shirt για να ομορφύνουμε τις εξόδους στην παραλία και όχι μόνο. Με το λογότυπο του GAB σε ειδική African version (με το αρσενικό Chindongo saulosi -το είδος που εδώ και μερικά χρόνια προσπαθούμε κι εμείς να βοηθήσουμε στη διάσωση του http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=61917 ) ![]() Διαθέσιμα t-shirt σε χρώμα λευκό, τιμή 10 ευρώ σε χρώμα μαύρο, μπλε σκούρο ή γαλάζιο, τιμή 12 ευρώ με το παραπάνω λογότυπο στο μέρος της καρδιάς (αριστερά) και αν το επιθυμείτε με το nickname από κάτω ή και με το λογότυπο στην πλάτη χωρίς επιβάρυνση τιμής. Μεγέθη της επιλογής σας χωρίς διαφορά τιμής. *μέρος του ποσού προορίζεται για την κάλυψη εξόδων του φόρουμ. Προπαραγγελία t-shirt GAB African version Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας εδώ και μόλις συμπληρώνονται περ. 10 τεμ. την προωθούμε στο κατάστημα για να εκτελεσθεί. Δηλώνετε: χρώμα : μέγεθος : Θέση λογότυπου αριστερά είναι προεπιλογή Nickname : ναι ή όχι Πλάτη : ναι ή όχι Καταθέτετε το ποσό που αντιστοιχεί στην παραγγελία σας +3 ευρώ μεταφορικά στον λογ/μό Eurobank: Iban: GR6002600660000840200442266 0026.0066.84.0200442266 Δικαιούχος: Νικόλαος Πετράκης Αποστέλλετε μεϊλ επιβεβαίωσης της κατάθεσης σας και για να δώσετε τα πλήρη στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο,τηλ,διεύθυνση) στο npetrakis7@gmail.com Τρόποι αποστολής/παραλαβής : -Η αποστολή γίνεται με απλό δέμα μέσω Ελτα. Μέχρι 3 κιλά δέμα η επιβάρυνση είναι η προαναφερόμενη και βολεύει οι παραγγελίες να γίνονται ομαδικές (πχ 3-4 φίλοι απ' την ίδια περιοχή) ώστε και τα έξοδα να είναι ελάχιστα και εμείς να διευκολυνθούμε ![]() -Εφόσον το επιθυμείτε μπορεί να γίνει και με Ελτα Κούριερ και χρέωση δική σας. -Ανέξοδη παραλαβή μπορεί να γίνει από τους Αθηναίους από το κατάστημα του Νίκου-voas (Κεντρική Λαχ/ρα Αθηνών Ι-29 ) Για πάμε λοιπόν αδέλφια αφρικάνοι, να ντυθούμε στα χρώματα μας, να ξεχωρίζουμε αυτό το καλοκαίρι, να ενισχύσουμε το GAB που μας ενώνει !!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μέχρι ποτε μπορούμε να το παραγγείλουμε ;
|
|
||||
|
||||
![]()
μέχρι να χειμωνιάσει
![]() δεν υπάρχει όριο αλλά για να γίνεται η παραγγελία πρέπει να συγκεντρώνουμε συνολικά έναν ικανό αριθμό τεμ. (πχ 10).... |
|
|||
|
|||
![]()
ωραία θα σε ενημερώσω με το που πληρωθώ
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σας,
Λοιπόν εγώ θέλω.. 5 μπλουζάκια Δηλώνετε: χρώμα : 3 χ Μαύρο + 2 χ ¶σπρα μέγεθος : και τα 5 Large Θέση λογότυπου αριστερά είναι προεπιλογή - OK Nickname : όχι Πλάτη : NAI Τα χρήματα (3 μαυρα χ 12 ¤= 36) + (2 Λευκά χ 10 ¤ = 20) Σύνολο = 56 ¤ θα τα βάλω στην τράπεζα. Τα μπλουζάκια θα περάσω να τα πάρω από τον Νικόλα όταν μου πει ότι τα έχει. |
|
||||
|
||||
![]()
Μετά τις απαράδεκτες ενέργειες του φωτομπούκετ
σας ξαναβάζω το λογότυπο της μπλούζας |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θελω 2 μπλουζακια
χρώμα :μπλε σκ και μαυρο μέγεθος :μπλε L , μαυρο Μ Θέση λογότυπου αριστερά είναι προεπιλογή Nickname : όχι Πλάτη : ναι Οταν συμπληρωθουν τα κομματια που θελετε θα βαλω τα λεφτα στην τραπεζα και θα παραλαβω ο ιδιος απο Νικο |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα παιδια,
για μενα 3 μπλουζακια παρακαλω Χρώμα :γαλαζιο,λευκο και μαυρο μέγεθος :γαλαζιο και λευκο L , μαυρο Μ Θέση λογότυπου αριστερά είναι προεπιλογή οκ Nickname : ναι Πλάτη : μονο στ ασπρο ![]() τα χρηματα θα πιστωθουν στο λογαριασμο του Νικου (2χ12+1χ10+3 μεταφορικα=37¤) Ευχαριστω για την πρωτοβουλια
|
||||
|
||||
![]()
Το δείγμα είναι έτοιμο
![]() http://www.aquatek.gr/vb/attachment....1&d=1499521601 Δηλώστε τις παραγγελίες σας εγκαίρως για να προλάβετε να τις φορέσετε στις διακοπές σας ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 08-07-17 στις 21:25 |
|
||||
|
||||
![]()
Μόνο εγω δε βλέπω φωτογραφία ;
Sent from my iPad using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
ούτε εγώ βλέπω
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για προσπαθήστε εδώ να το δείτε http://www.aquatek.gr/vb/attachment....1&d=1499362304
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Τακη.
|
||||
|
||||
![]()
Τέλεια είναι.
Αύριο θα παραγγείλω και εγώ. |
|
||||
|
||||
![]()
Μια μαυρη xl με μεγαλη σταμπα πισω.
|
|||
|
|||
![]()
Τι θα γίνει ρε "Αφρικάνοι" ???
θα βάλετε καμιά παραγγελία ή έχετε πλακωθεί στα μπυρόνια και δεν υπάρχουν νούμερα στο μέγεθος σας ??? ¶ντε ρε κουνηθείτε λίγο....... |
|
||||
|
||||
![]()
εγω δεν προλαβαινω να παω να παρω τιποτα.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ρε κατεστραμένε βάλε εσύ την παραγγελία για να μαζευτούν τα 15 κομμάτια που χρειαζόμαστε και όταν έρθουν με το καλό βλέπουμε πως θα την πάρεις.
Στο μέγεθος μονο μην κάνεις λάθος "XXXXSMALL" να ζητήσεις. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σας,
Λοιπόν εγώ θέλω.. 2 μπλουζάκια Δηλώνετε: χρώμα : 2 χ Μπλέ σκούρα μέγεθος : και τα 2 Large Θέση λογότυπου αριστερά είναι προεπιλογή - OK Nickname : όχι Πλάτη : ΟΧΙ Τα χρήματα Σύνολο = 27 ¤ θα τα βάλω αύριο το πρωί στην τράπεζα. Θα στείλω mail αύριο στο Νίκο με την κατάθεση. |
|
|||
|
|||
![]()
Μέχρι στιγμής έχουμε 13 κομμάτια.
Για βάλτε άλλα 2 να φτάσουμε τα 15 για να μπει η παραγγελία. Για πάρε πάρε...... ¶ντε .... Κώστααααα.... Τζόρτζζζ |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θέλω 2 κομμάτια.
Δηλώνετε: χρώμα : 1 χ Μαύρο + 1 χ ¶σπρο μέγεθος : Μ Θέση λογότυπου αριστερά είναι προεπιλογή - OK Nickname : όχι Πλάτη : NAI Θα τα παραλάβω από τον Νικόλα!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Νικόλααααα...φτάσαμε τα 15 κομμάτια !!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Για δώσε την παραγγελεία να προλάβουμε να τα πάρουμε στις διακοπές !!! |
|
|||
|
|||
![]()
Σε όσους δηλώσανε ότι θέλουν μπλουζάκια έχω στείλει PM.
Κώστα κανόνισε να απαντήσεις γιατί σε βλέπω με μπλουζάκι με στάμπα "Bibi Bo" στην παραλία. Νικόλα, σήμερα το απόγευμα θα μπορείς να δώσεις την παραγγελία. |
|
||||
|
||||
![]()
οκ!
περιμένουμε μέχρι το βραδάκι και το προχωράμε! |
|
||||
|
||||
![]()
Ενημερωνω οτι εβαλα στον λογαριασμο του Νικου 27 ευρω 24+3(μεταφορικα) λογω πιεσης χρονου προτιμησα τελικα να μου αποσταλουν.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αφρικανοί βάλτε τις παραγγελίες σας πριν χειμωνιάσει
![]() Νομίζω ότι προλαβαίνετε ακόμη την πρώτη παρτίδα για τα t-shirt με το λογότυπο του GAB σε ειδική African version ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
έχω στείλει κάποια PM σε φίλους με τους οποίους υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την κατάθεση των χρημάτων.
Ας επικοινωνήσουν με ΠΜ με τον Νίκο (Voas) προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα και να ξεκινήσει η παραγγελία. |
|
||||
|
||||
![]()
Η πρώτη παραγγελία έγινε!!
![]() Πάμε για την επόμενη............... ....και όσοι παραλάβετε θέλουμε και φωτο σας με την στολή ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φύλαξη το καλοκαίρι | Harris1 | Χρυσόψαρα | 4 | 27-03-16 21:03 |
To θηρίο έφτασε! | gregoryn | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 14-12-08 19:02 |