|
|||
|
|||
![]()
σε διαστασεις 1,20χ40χ50 8αρι τζαμι με κοντρες ειναι οκ? τα παραγγειλα βεβαια αλλα ακομα μια γνωμη να παρω οιθ περισοτεροι ειπανε οκ ειναι
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν υποθέσουμε οτι το υψος του νερου θα είναι 45 εκ. τότε για τον πάτο το 8αρι είναι μια χαρά.Αλλά για τα πλαινά εισαι οριακά.Προσωπικά θα τα έκανα τα πλαινά 10αρια πάντα με κόντρες για να μην βρίσκομαι στα όρια.
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εγω παλι θα διαφωνησω...για τις διαστασεις αυτες 8χιλ ειναι μια χαρα, και με κοντρες ακομα καλυτερα.
Το υψος ειναι που παιζει ρολο, και εδω δεν εχουμε... |
|
|||
|
|||
![]()
-Δες κι αυτο
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν κατάλαβα καλά βάση του πίνακα θέλη βάση 12χιλ και πλαινά 10χιλ;;
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
το νεο ενυδρειο και η βαση του...made in manolo χαχαχα
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο. Αν θες δώσε μας πληρπφορίες (διαστάσεις, κόστος κλπ)!
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία δουλειά φίλε, ειδικά στο έπιπλο.
Κόντρες στο ενυδρείο δεν είδα. Δεν θα βάλεις? Τι διαστάσεις έχει? |
|
|||
|
|||
![]()
διαστασεισ 1,20χ40,50 το επιπλο κοστισε μολισ 100 ευρω τα τζαμια 8αρια με κοντρεσ τισ οποιεσ θα τισ βαλω σημερα στοιχησαν 110 ευρω
|
|
||||
|
||||
![]()
Η βασική μου ένσταση είναι στο ύψος. Αν ήταν λίγο μεγαλύτερο πχ 60 ή ακόμα καλύτερα 70 πόντους θα είχες περισσότερες δυνατότητες.
Βέβαια εσύ μπορεί να έχεις κάτι πολύ συγκεκριμμένο στο μυαλό σου και να είναι καλύτερα έτσι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Την βαση την εκανες μονο σου η σε μαραγκο?Αν την εκανες DIY θα με ενδιεφερε ο τροπος!Ευχαριστω
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Χωρίς να θέλω να σε στεναχωρίσω το έπιπλο για την βάση δεν μου μοιάζει για πολύ γερό. Εχωντας πείρα στην κατασκευή ντουλαπιών - και για ενυδρεία θα ήθελα μια περιγραφή στον τρόπο σύνδεσης των κομματιών. Είναι όλο βιδωμένο ή εχει αυτά τα χωνευτά κλειδιά με την βιδούλα που βλέπουμε σε πολά επιπλάκια; Αν είναι τέτοια τότε το βάρος του ενυδρείου σου 250+ θα το ταλαιπωρίση πολύ - και θα το καταλάβεις σε λίγο καιρό - σε συνδιασμό οτι δεν έχει πλάτη το μεγάλο κομμάτι του επίπλου.Η πλάτη δένει το έπιπλο να μην στρεβλωνη και πρέπει να είναι χωνευτή απο 16χιλ και οχι μια απλή χαρτομελαμίνη πιασμένη με καρφάκια ως συνήθως Πολλοί εχουν αναγκαστει να βιδώσουν στον τοίχο τα έπιπλα για να μην πηγαίνουν βάρκα γυαλό. Επίσης το καπάκι οπου θα πατήση το ενυδρείο θα το ήθελα να πατάει πάνω στο κάθετο πλαινό και οχι να στηρίζετε στο πλάι - δεν φένεται καθαρά στην φωτό. Αυτά τα απλά για μια γερή βάση έπιπλο.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
εμειναν μονο οι πανω κοντρες απλα παρτε και μια οικονα προς το τελος του
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γεια σας | flipper | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 01-03-07 23:48 |
Γεια σας! | anmar | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 23-01-07 12:02 |