![]() |
#1 |
Μετρήσεις
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπέρα σας έχω ένα ενυδρείο 220l και μετά από ενάμιση μήνα λειτουργίας κ όταν οι μετρήσεις ήταν (αμωνία 0. Νο3 0. Νο2 0.3mg/l ) έβαλα τα πρώτα μου ψάρια 2 Σκαλαρια. 5 μικρά tiger Barbs νομίζω. Και 2 καθαριστές. Τώρα μετά από μια εβδομάδα έκανα μετρήσεις κ για κάποιο λόγο το Νο3 ανέβηκε στα 10mg/l και το Νο2 έπεσε στο 0. Μπορώ να κάνω κάτι ;
Οι μετρήσεις μου γενικά είναι: Αμωνία 0 Νο3 10mg/l No2 0 Ph 8 Kh 9 Gh 13 Πως είναι ; Ευχαριστώ πολύ ![]() |
|
Εμφανίσεις: 4202
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι μετρήσεις από θέμα βιολογίας είναι μια χαρά,
από θέμα όμως παράμετρων νερού για τα ψάρια που έχεις , δεν είναι και οι ιδανικότερες. Τα ψάρια σου θέλουν PH < 7 και GH <= 6, επίσης θεωρώ λάθος και την ιχθυοσύνθεση. Τα έχουμε πει και εδώ νομίζω ![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=95877
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Και τι ψάρια θα μου προτείνατε για μια καλή ιχθύοσυνθεση ; εμένα μ αρέσουν τα γκαμπυ αλλά κ τι αλλά ψάρια ταιριάζουν ; ευχαριστώ κ πάλι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ψάξε λίγο για τα θέματα με την αντίστροφη όσμωση και την τύρφη, με αυτά τα δυο συνήθως κατεβάζουμε τις σκληρότητες του νερού. Φιλικά, Γιάννης.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Οι μετρήσεις μου | magman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 07-08-10 19:11 |
Σχέση ΝΗ3/PH-Μετρήσεις | LeeHook | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 15-03-10 19:47 |
μετρήσεις | VLASIS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 26-01-10 16:12 |
Μετρήσεις !!! | yiota | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 05-05-08 14:23 |
μετρήσεις | KOKOBAS | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 03-04-08 21:14 |