|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ΒΟΗΘΕΙΑ.... Πριν απο λιγο διαβαζοντας ενα ποστ μου συνειδητοποιησα οτι εχω πεσει θυμα κακογουστου αστειου....(ΥΠοπτευομαι αρχικα τον Mikepuke) αλλα δεν ειμαι σιγουρος...... ΚΑποιος κακοβουλος ζηλιαρης μικροπρεπης υπουλος , κοτοφωλος κλπ κλπ αλλοιωσε το user name μου.... προσθετοντας ενα τεραστιο SENIOR πριν απο το member..... Senior εισαι και φαινεσαι ανοητε.... Ειμαι νεοτατος και στο κορμι και στην ψυχη.... Και το δειχνω αλλωστε.... Ουτε μια ασπρη τριχα δεν εχω παλιοχαρακτηρα..... Απαιτω ο υπαιτιος να παραδοθει αυτοβουλως αλλιως θα υποστει ολες τις προβλεπομενες συνεπειες ( παλουκωμα, κρεμασμα κλπ κλπ)
Ο εξοργισμενος PRITANIS (ΣΚΕΤΟ) ΜΕΜΒΕR
|
||||
|
||||
![]()
με γεια τα γαλονια.........χαχαχαχα...........
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα συγχαρητήρια μας σενιόρ!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αυτοματα γινεται...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι όπου βρει spammer το VB τον κάνει Senior χααχχαχααχ
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση για αλλαγές νερού σε Μεσογειακό | 525 | Μεσογειακό | 16 | 29-03-15 13:22 |