|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καθως πλησιαζει η πολυποθητη μεταβαση σε μεγαλυτερο ενυδρειο εχω καποιες αποριες..
Bιολογια ![]() Απο ψαρια εχω καμια 15αρια πλατυ για την ωρα μικρα μεγαλα..Να ριχνω παραπανω τροφη στην αρχη να μαι σιγουρος και παραλληλα μετρησεις; Θελω να αντικαταστησω και το 1/2 της ελαφροπετρας με καινουρια που πηρα απο πρακτικερ 6-12mm..Βλεπω πως υπαρχουν και κατι πολυ μικρα κομματακια στη συσκευασια 1mm να τα βγαλω;Αυτη που εχω τωρα μεσα ειναι πολυ πιο χοντρη και κλεινει 1,5 χρονο οποτε θελει ανανεωση.. Καλυτερα να το αφησω λετε για αργοτερα,να τρεξει το φιλτρο καποιο διαστημα στο μεγαλο ενυδρειο κι αφου πανε ολα καλα την αλλαζω μετα;
|
||||
|
||||
![]()
Ασε το φιλτρο να τρεξει οπως ειναι και κανεις την ανανεωση αργοτερα...δεν παθαινει τπτ..
Τωρα για την μεταβαση. Βαλε τα ψαρια σε ενα δοχειο με νερο ενυδρειου ,θερμαντηρα και το φιλτρο να τρεχει εκει. Το υπολλοιπο νερο κρητησε το ολο (αν μπορεις) σ ενα βαρελι η αν το χωραει το δοχειο που θα βαλεις τα ψαρια ,ακομη καλυτερα. Επειτα κανε την δουλεια ,με την ησυχια σου. Οταν τελειωσεις στησιματα /ξεστησιματα, γεμισε το ενυδρειο με το νερο που κρατησες , βαλε ψαρια ,θερμαντηρα και φιλτρο στο νεο ενυδρειο και αστο να τρεξει με οσο νερο εχει. Επειτα φτιαξε το φρεσκο νερο με την ησυχια σου , ζεστανε το ,αντιχλωριο κλπ και συμπληρωσε το ενυδρειο. Με το καλο! |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου σ ευχαριστω για την απαντηση,ετσι θα το κανω
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εχω βαλει τους θερμαντηρες μου 2Χ100 w διπλα ακριβως απ την εισοδο του φιλτρου.Μηπως ειναι καλυτερα ο ενας να μπει στην αλλη μερια ή ειναι το ιδιο;
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν εχεις θεμα χωρου, πριζων βαλτους σε διαφορετικα σημεια.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ Malawi 500 ΛΙΤΡΑ + SUB 180 ΛΙΤΡΑ | gianel | Malawi | 11 | 09-04-12 09:05 |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |