|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Με νεοαποκτηθέν τέστ της Tetra, οι τιμές των ΚΗ και GH είναι 15 και 11 αντίστοιχα.
Θα ήθελα να μάθω άν οι τιμές αυτές είναι αποδεκτές για ενυδρείο που φιλοξενεί ξιφοφόρους, gyppies και πλατυ, και αν όχι τι μπορώ να κάνω για την μεταβολή τους. |
|
|||
|
|||
![]()
Αποδεκτοτατες.
|
|
|||
|
|||
![]()
σε ζηλεύω!
σε ποια περιοχή μένεις; |
|
|||
|
|||
![]()
Στη Θεσσαλονίκη; Τόσο χαμηλές
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΟΚ μπορω να αρχισω τα κλαματα γιατι εμενα η περιοχη μου εχει ενα τελειο νερο ( αμα θελω να μεγαλωσω βατραχια.) 8.2 pH ,155 ppm gH και 132 ppm kH. Αφου αμα δεν ειμουν απο μικρος τρελλα ερωτευμενος με Αγγελοψαρα θα μεγαλωνα αφρικανες.
|
||||
|
||||
![]()
Οσο πιο μεγαλο νουμερο τοσο πιο σκληρο το νερο?
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ναι milenuke οσο η σκληροτητα μεγαλωνει η Αφρικανα θεριωνει ![]() του Αμαζονιου κυριως πρεπει να κανεις διαφορες επεμβασεις στο νερο του δικτυου σου οχι μονο για να το μαλακωσεις αλλα και να το οξυνεις. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ξανα επαναφερω το θεμα λεγοντας και τη δικια μου πικρη ιστορια.
Μετρησα το νερο και εχω Gh >21 και Kh 18 μαλλον μονο για αφρικανες κανει πειτε μου τι αλλο μπορει να μπει.Δε ξερω αν ειναι οι τελικες τιμες αυτες γιατι ειναι και 4η μερα στρωσηματος θα δειξει. |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια αυτες ειναι οι δικες μου οι μετρησεις που κειμενομε σε τι σταδιο ειμαι?ειναι σχεδων η 1η εβδομαδα λειτουργεια του ενυδρείου!
![]() ΝΟ3 =50 ΝΟ2 =10 GH =16o-d KH =10o-d pH =7.6
|
||||
|
||||
![]()
Mike954, ο αγιος στεφανος εχει δικο του νερο? Για μετρα το νερο της βρυσης...
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο σου είναι άστρωτο ,τα 3 τελευταία νούμερα είναι αδιάφορα και άχρηστα ,πάρε ένα τεστ αμμωνίας να έχεις .
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|