![]() |
#1 |
Ενυδρειο και αφυγραντήρας
![]() Αξιολόγηση:
![]() Επειδη μένω σε νησι και λειτουργω σε καθημερινη βαση αφυγραντήρα , θα υπάρχει πρόβλημα τώρα που θα βαλω ενυδρειο 300 λιτρα ? Υπάρχει πιθανοτητα να τραβαει νερο απο το ενυδρειο ? Το ενυδρειο θα ειναι με καπακι, ένα rehau 300.
|
|
Εμφανίσεις: 3346
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι πρόβλημα να υπάρχει ;
Πως να τραβάει νερό από το ενυδρείο ; Καλό θα κάνει, θα μειώσει και την υγρασία του χώρου λόγω εξάτμισης στο ενυδρείο
|
|||
|
|||
![]()
Δε ξερω... Μηπως ρίχνει τη στάθμη του ενευδρείου...
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι βρε, δεν έχει καμια σχεση αυτό
|
||||
|
||||
![]()
εγω πιστευω οτι υπαρχει.
αν δεν κανω λαθος ο ατμοσφαιρικοςς αερας μπορει να φτασει σε επιπεδα κορεσμου 100%, αυτο εξαρτατε απο τις εξωτερικες συνθικες καθε φωρα. αν εμεις τραβιξουμε την υγρασια απο τον αερα τοτε μου φαινετε ακρος λογικο να συμπλιρωσει απο το ενυδρειο, αρα να αυξιθει ο ρυθμος εξατμισης. το ιδιο συμβενει με τα ρουχα, τα στεγνωνει ο αφυγραντιρας μεσα στο σπιτι χωρις ζεστη. γιατι να μην γυνεεται το ιδιο και με το ενυδρειο; φυσηκος δεν ειμαι και δεν μπορω να το εξιγησω καλητερα απλα εγω εχω 3 μερες αφυγραντιρα και η εξατμιση εχει τριπλασιαστει, δεν εχω ομος καπακι πουθενα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ένα ανοιχτο ενυδρειο θα εβλεπες διαφορα όπως εξηγει ο προλαλησας. Αν το ενυδρειο σου εχει καπακι που δεν αφηνει μεγαλα κενα η διαφορα είναι αμελητεα.
|
|||
|
|||
![]()
Μακάρι ...!!!!
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω καπάκι στο ενυδρείο και ο αφυγραντηρας δουλεύει στο φουλ όλο τον χειμώνα. Με το ενυδρείο δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα και έχω και το φλαπ σχεδόν μόνιμα ανοιχτό
|
|
|||
|
|||
![]()
Σουπερ, μια χαρά !!
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπολι απο ενυδρειο με γκαπι σε ενυδρειο με χρυσοψαρα | lordpektroni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 26-11-14 23:37 |