|
|
|||
|
|||
![]()
Εχτές παρατήρησα ότι το μπροστά και το πίσω τζάμι (100*40, 6mm) του ενυδρείου μου (όταν το ενυδρείο είναι γεμάτο νερό) κάνουν σχετικά μεγάλη κοιλιά.
Είναι επικίνδυνο αυτό η είναι φυσιολογικό? Δεν υπάρχει καμία κόντρα στο ενυδρείο (120 λτ). |
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι μεγαλη η καμπυλωτητα; το ενυδρειο ειναι diy;
|
|||
|
|||
![]()
Μεγαλη θα την έλεγα. Το ενυδρειο ειναι Carrefour
|
|
|||
|
|||
![]()
Ας μας πει καποιος που εχει το ιδιο ενυδρειο αν εχει το ιδιο προβλημα..Τοσα υπαρχουν.. Το καπακι του δεν εχει κοντρα?
|
||||
|
||||
![]()
η κοντρα που εχει στο καπακι δεν κραταει το γυαλι.
μια μικρη καμπυλοτητα την εχει. τιποτε το ανησυχητικο ομως |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Έχει 2 πλαστικές <<κόντρες>> αλλά δεν νομίζω ότι παίζουν το ρόλο της κόντρας. Πιο πολύ νομίζω είναι για το καπάκι, το οποίο είναι κακής ποιότητας (μαλακό πλαστικό) και αυτές οι κόντρες το κάνουν πιο <<συμπαγές>>. Γενικά έχει παρατηρήσει κανείς κάποια καμπυλότητα στο ενυδρείο του (ανεξάρτητα μάρκας) εγώ το παρατήρησα τυχαία όταν έβγαλα το καπάκι και κοίταξα το ενυδρείο από πάνω. Τότε έβαλα ένα μεταλλικό χάρακα (1 μέτρο) παράλληλα με το γυαλί και το επιβεβαίωσα αφού ο χάρακας δεν εφάπτεται όταν κοντά στην κορυφή αλλά εφάπτεται κοντά στην βάση (λογικό). Έβγαλα το νερό και επανέλαβα το πείραμα . Σε αυτή την περίπτωση ο χάρακας εφαπτόταν με το γυαλί παντού Δεν ήξερα ότι το γυαλί μπορεί να είναι τόσο <<ελαστικό>>!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
ολα τα ενυδρεια καμπυλωνουν ελαφρα οταν γεμισουν με νερο.
αυτο ειναι φυσιολογικό. που να δεις μεγαλυτερο χωρις κοντρες. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |