|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια χαρα παιδια.προσπαθω καποιες μερες τωρα να αφαιρεσω απο το τζαμι περιμετρικα,αλατα στο υψος της επιφανειας του νερου.τα αλατα πρεπει να ειναι χρονων.
Λοιπον....εχουμε και λεμε...ξυστρα,σφουγγαρι γομα,λεμονι,σοδα,ξυδι,φωσφορικο οξυ,γυαλοχαρτο νερου....πληρης αποτυχια! Η ερωτηση ειναι η εξης...το γυαλοχαρτο νερου 2000 νουμερο ειναι οριακα να το γρατζουνισει.εχει δοκιμασει κανεις πιο λεπτο;και δευτερη ερωτηση...οξαλικο οξυ...υποσχεται θαυματα,καποια εμπειρια στη χρηση του; |
|
||||
|
||||
![]()
Σε γεμάτο ενυδρείο δεν μπορείς να κάνεις και πολλά,
που και που με ένα πανάκι βουτηγμένο στο ξύδι και καλά στημένο, σε άδειο ενυδρείο το καθαρίζεις με ακουα-φόρτε και γίνεται καινούριο ------------------------- Και κάτι ακόμα όσο πιο πολύ καιρό το αφήνεις, τόσο πιο δύσκολα καθαρίζει ,αν το κάνεις τακτικά είναι πιο εύκολο, ακόμα και με μια οδοντοβουρτσα
|
||||
|
||||
![]()
Ουτε ακουα φορτε εκανε τιποτα ξεχασα να το αναφερω...απο αυτα που ρωτησα δεν τα χεις δοκιμασει τακη;
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε άδειο ενυδρείο με ακουα φόρτε γίνεται καινούριο,
καθαρο ακουα-φόρτε, γάντια και σφουγγάρι, όχι από τη πράσινη μεριά, απλό σφουγγάρι, και μετά καλό ξεβγαλαμα. Και λέμε γίνεται καινούριο
|
||||
|
||||
![]()
Αγορινα μου..ουτε που πηρε μυρωδια...ακριβως οπως τα λες το κανα...και με το φωσφορικο που ειναι και επαγγελματικης χρησης.μονο οι δυο λυσεις μου μενουν.θα παραγγειλω το οξαλικο...απ οτι ειδα κι εψαξα κανει δουλεια
|
|
||||
|
||||
![]()
βρε συ δεν στέκει αυτό,
με ακουα-φορτε καθαρίζω άλατα σε πιατάκια από γλάστρες, εκτός και αν είναι 5 χιλιοστά πάχος και θέλει πολύ ώρα, ή δεν είναι άλατα αλλά κάτι άλλο, σιλικονη πχ με ξυραφάκι δοκίμασες ; , με προσοχή όμως μη γρατζουνίσεις το τζάμι. Εχω ενυδρείο στη ταράτσα με τρελή εξάτμιση, δε έχει ποτε τέτοιο θεμα, αλλά το καθαρίζω τακτικά, να μη πω για άλλα παλιά ενυδρεία φίλων που έχω καθαρίσει, με πέτρες επάνω , όχι άλατα. Ακου φορτε λέω αυτό ε ![]()
|
|