|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα,
αντιμετωπίζω εδώ και λίγο καιρό πρόβλημα με άλγη και αυξημένα νιτρικά. Περισσότερες πληροφορίες να σας δώσω ,για να με βοηθήσετε όπως γνωρίζεται καλύτερα. ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 1. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΓΚΟΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: 36cm Χ 24cm Χ 31cm 20lt 2. ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ:3 μήνες 3. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ): 27 4. ΨΑΡΙΑ (ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ):
6. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΝΕΡΟΥ: 15/7/16 7. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΑΪΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΗΣ: 2 φορές sera βασική τροφή 8. ΦΙΛΤΡΟ : sera fil 60 9. ΦΩΤΙΣΜΟΣ :λάμπα 9 watt (του ενυδρείου) 10. ΦΥΤΑ : 2 ανούμπιες ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ 1. ΝΕΡΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: ΝΗ3 (αμμωνια): 0mg/l ΝΟ2(νιτρώδη): 0mg/l ΝΟ3(νιτρικά): 50mg/l 2. ΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ: ΣΤΙΚΣ: σταγόνες της sera ΠΡΟΗΓΗΘΕΙΣΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ 1. ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ : αλλαγές νερού 20% κάθε 2 ημέρες (έγινε δύο φορές το ίδιο αφού έγιναν τεστ μετά τις πρώτες 5 μέρες και τα νιτρικά ήταν ίδια) 1. ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ: υγρό συσκεύασμα βακτηρίων (bacterial aquarium balancer) 2. ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:
ΥΓ: Να προσθέσω πως έχω στα χέρια μου ένα σκεύασμα της tetra nitrate minus pearls , το οποίο δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ .Θα βοηθούσε ή θα χειροτέρευε την υπάρχουσα κατάσταση ? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με BBA άλγη.. | Themis_aqua | Αλγες (Φύκη) και προβλήματα φυτών | 25 | 20-11-15 22:09 |
Πρόβλημα με Ανούμπιες; | silve992 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 13-07-13 17:21 |
πρόβλημα με νιτρώδη και νιτρικά!!! | thoikos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 14-03-11 14:32 |
Πρόβλημα με ανούμπιες | paliosdimitris | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 01-02-11 19:17 |
Πρόβλημα με άλγη | Access | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 07-11-06 20:14 |