|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
mikorf (Κοινωνικό)
Ένα απο τα δύο ενυδρία μου.Το άλλο to έχω για να μεγαλώνω τα Guppies. Προσπαθώ να κάνω οτι καλύτερο μπορώ με τα λιγότερα έξοδα. Πληροφορίες Διαστάσεις:60 χ 35 χ 50 Όγκος:100 l Κατηγορία:Κοινωνικό Φυτά:Μόνο Anubias nana,moss ball Ψάρια / ¶λλα είδη:Guppy 2(καμια 10αρια θα προστεθουν αργοτερα γιατι περιμένο να μεγαλώσουν σε αλλο ενυδριο,cory 1,amano 3,Zebra loach(Botia striata)1,5 sae,ramhorn snails,1 Chinese Algie eater, Διακοσμητικά υλικά:μέτριο χαλίκι,πέτρες,ψεύτικο ξυλο μικρο,κοχύλι μεγάλο,και μερικά στολίδια απο το jumbo (λίγο κιτς αλλά μου αρέσουν) Φόντο:Τίποτα Φωτισμός:2Χ 10w τ8 daylight λάμπες φθορίου Διάρκεια φωτισμού:6-8 ωρες Φιλτράρισμα:diy Θερμοστάτης:100w εξωτερικό θερμοστάτη ακριβείας Λίπανση:όχι Παροχή CO2:όχι Παράμετροι: pH:8.2 (8 εχει απο την βρύση μου) Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3):<0.2mg/l Νιτρώδη (ΝΟ2): Νιτρικά (ΝΟ3): Αλλαγές νερού:1 ή 2 φορες τον μηνα απο 50% Θερμοκρασία:26 ¶λλες πληροφορίες: Φωτογραφία: |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|