|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
μια που το ζητησε ο φιλος μου ο κ****
δε μπορω να του αρνηθω!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μ΄αρεσε και ΄μενα , δεν νομιζω να σε ενοχλει να την βαλω και εγω ;;;
Θελω να την βαλω γιατι εχει γινει της μοδας η παρελαση μεγαλων υπογραφων. Edit : τελικα την αλλαξα με του μιχαλη
Σωτήρης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sot-zoe : 02-10-05 στις 12:16 |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο στο γαύρο, υιοθετώ αμέσως και εγκαταλείπω τον "αγαπημένο" μου (Χρρρρρρ, φτου μακρυά από δω!!!!) γκαντέμη!
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη η προταση του γαυρου ειναι στα πλαισια της υπερβολης κοντρα στην υπερβολη, εγω θα προτιμουσα κατι μικροτερο, οχι αυτο τεραστιο που σε 1024 αναλυση πιανει την μιση οθονη.ο σωτηρης εκανε την δικη του διακριτικη εκδοχη με ενα απλο resize. εγω αφιερωσα λιγο παραπανω χρονο.
Οριστε. Χρησιμοποιηστε αυτο το κειμενο σην υπογραφη σας: Κώδικας PHP:
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikenuke : 30-12-06 στις 22:12 |
|
|||
|
|||
![]()
Μιχαλη θα προτιμησω την δικια σου γιατι ειναι και πιο καλιτεχνικη και με λινκ , και ετσι μπορει κανεις να την βαλει και σε κανενα αλλο φορουμ για διαφημιση .
Σορρυ Γαυρε αλλα ειναι πιο καλη και πιο χρηστικη του Μιχαλη ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Ποτε θα τις "μετρησουμε" ????....να'χω ετοιμασει κι εγω κατι...
|
|||
|
|||
![]()
Δεν την εφτιαξα εγω Δημητρη , αλλα παρ΄ ολα αυτα μ΄ αρεσει και ετσι μεχρι να την φτιαξει , εαν την φτιαξει ο Μιχαλης , θα κρατησω αυτη , εαν θες βαλε και εσυ αυτη μεχρι να φτιαξει μια αλλη ο Μιχαλης .
Αννιβα δεν καταλαβα τι σε πειραξε στις υπογραφες μας και κανεις αυτο το σχολιο .
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα και banner για τους φιλους του συλλογου!
Χρησιμοποιηστε αυτο το κειμενο σην υπογραφη σας: Κώδικας PHP:
![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Καλη και αυτη η υπογραφη Μιχαλη , αλλα εγω θα βαζω εδω αυτη του GAB μιας εδω γραφω και στου συλλογου το φορουμ θα βαζω αυτη του συλλογου .
|
|||
|
|||
![]()
Τώρα αυτό με τις υπογραφές δεν το πολυκαταλαβαίνω……
Γιατί να υπάρχουν? Θα κάνουμε διαφήμιση μέσα στο ίδιο μας το σπίτι??? ¶σε που είναι και μεγάλες και καθώς θα διαβάζουμε τα μηνύματα, κουράζει…. Αν είναι για να πάμε κόντρα σε κάποιους, δεν νομίζω να αξίζει τον κόπο.
|
||||
|
||||
![]()
ειμαι ετοιμος να τις ...μετρησουμε Αντιπροεδρε!!
εχω τη μεγαλυτερη δε το συζηταμε !! μεχρι και ο αχαρ χτυπησε μπιελα μολις την ειδε !! φυσικα μετα τα μετρηματα θα την αφησω να...μικρυνει λιγο, για να μη μας κανει μουτρα ο συντεκνος! φιλε accnt ολα γινονται στα πλαισια του χιουμορ, ουτε τα περι γιαννη που κερναει και πινει, ουτε διαφημιση, ουτε τιποτα. τωρα αν μερικοι, οπως ξαναγραψα δεν εχουν την αισθηση του χιουμορ και νομιζουν οτι την ψωνισαμε ... πλακιτσα κανουμε κυριοι.πλακιτσα που ειχε σκοπο να θιξει ενα φαινομενο του τελευταιου μηνα. αν το καταλαβαινουμε εχει καλως, αν οχι ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλο θα ειναι οι υπογραφες που εχουν γραφικά να ειναι λιγο διακριτικες - τιποτα αλλο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Θελεις να πεις οτι του γαυρου (αλλα και οι αλλες) δεν ειναι διακριτικη;
|
|
|||
|
|||
![]()
Απαντω διπλωματικα λεγοντας οτι μερικες φορες καποιοι μεσα στον ενθουσιασμο τους το παρακανουν
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα με υπογραφη | Mariel | Greek Aquarist's Boards | 12 | 21-08-05 14:55 |