![]() |
#1 |
χύμα μακαρονι siporax
![]() Αξιολόγηση:
![]() Ποια η γνώμη σας για το χύμα siporax?Είναι ποιοτικός ίδιο?Το είδα στο ιντερνεντ με μεγάλη διαφορά τιμής από το συσκευασμένο!!!
Ξέρετε κάποιο μαγαζί στην αθηνα να πουλάει χύμα?? |
|
Εμφανίσεις: 3063
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα ειναι το χυμα siporax. Το βαζεις αφοβα στα φιλτρα σου.
|
|||
|
|||
![]()
Πρεπει να εχει το πετ σουπερμαρκετ στον κηφισσο αυτη την εποχη.Κατα καιρους φερνουν πολλα μαγαζια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε ελαφρόπετρα και για να σου έρθει τσάμπα
![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread....5%F4%F1%E1/#29 http://www.aquatek.gr/vb/showthread....F0%E5%F4%F1%E1
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις....Δεν ήξερα για την ελαφρόπετρα...Η ελαφρόπετρα κάνει ίδια δουλειά με το μακαρόνι??
|
|
||||
|
||||
![]()
εδω υπαρχουν πολλες αποψεις...............
|
|
||||
|
||||
![]()
Γνώμη μου είναι οτι η ελαφρόπετρα είναι το top...εγώ είδα διάφορα απο όταν είχα siporax...
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω πλέον βάζω μόνο ελαφρόπετρα. Εχω και στα γομάρια μου τα χρυσόψαρα που ως γνωστό είναι από τα πιο ρυπογόνα ψάρια, λειτουργεί άψογα
|
||||
|
||||
![]()
Χύμα εχω και εγω και όλα κομπλέ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Στις δύσκολες μέρες μας μόνο χύμα συμφέρει. Μια χαρά είναι.
|
|||
|
|||
![]()
Θα πάω να πάρω ελαφρόπετρα τότε και εγώ να δοκιμάσω...Από το πρακτικερ την παίρνουμε??
|
|
|||
|
|||
![]()
http://www.praktiker.gr/p/elafropetra-6-12mm-12lt-7290
Αν βαλεις ελαφροπετρα καθαρισε την καλα και βγαλε τα μαυρα και σκουρο γκρι πετραδακια,και κρατα τα λευκα.Το γραφει και στο λινκ που σου εδωσε ο Τακης. |
|
|||
|
|||
![]()
Και κάτι ακόμα να την βάλω σκέτη?Η να βάλω και τπτ ακόμα μέσα στο φίλτρο(άνθρακα,σφουγγάρι...) (eheim 2213)?? To ενυδρείο είναι 60αρι που προορίζεται για φυτεμένο με γαρίδες μερικά guppy....
|
|
||||
|
||||
![]()
Ανθρακας δεν χρειάζεται, ειδικά οταν έχεις φυτά
Σφουγγάρια και ενυδρεικό βαμβάκι κανονικα
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά πήρα ελαφρόπετρα 6-12 mm απο το πρακτικερ...ξεχώρισα μια ποσότητα και την ξέπλυνα καλά μέχρι να μην θολώνει καθόλου το νερό και την έβαλα μέσα σε μια λεκάνη γεμάτη με νερό μέχρι αύριο οπού θα κάνω ενα τελευταίο πλύσιμο και θα την βάλω στο φίλτρο.
Μέσα στην λεκάνη τα περισσότερα κομμάτια είναι στον πάτο και αρκετά στην επιφάνεια...μήπως θα ήταν καλύτερα να βάλω και τα 20 λιτρα στο νερό και να μαζέψω μόνο τα κομμάτια που επιπλέουν για το φίλτρο?? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Α οκ ευχαριστώ
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Siporax! | pavlos1988 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 17-11-10 22:38 |
siporax | theodoros | Γλυκό νερό - Γενικά | 27 | 04-10-10 19:19 |
Απορια για κεραμικο μακαρονι! | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 10-12-09 12:28 |
Περι κεραμεικων(μακαρονι) ο λογος | Nik25 | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 25-09-06 06:59 |
Siporax | tolis_1234 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 09-02-05 03:38 |