![]() |
#1 |
αφαίρεση άμμου χωρίς να βγάλω ψάρια
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπέρα επειδή πριν 3 μήνες που έστησα το ενυδρείο.
Φυτεμένο με σχετικά εύκολα φυτά. Έκανα ένα βουναλάκι σχετικά μεγάλο στην μία άκρη και γενικά έχω περίπου 8 εκατοστά βυθό πράγμα που δε χρειάζομαι. Μπορώ με το λάστιχο αλλαγής νερού να ρουφήξω την περίσσεια άμμου?Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση ? Δε θέλω να βγάλω φυτά - ψάρια. Σκοπεύω να βάλω σε λίγο corydoras , θα πρέπει πάλι να περιμένω να στρώσει ο βυθός? Ευχαριστώ |
|
Εμφανίσεις: 2098
|
|
||||
|
||||
![]()
Με τον τρόπο που ανάφερες γίνετε, το έχω κάνει απλα με λάστιχο βρύσης, άλλα θέλει λίγο υπομονή.
Μετά άλλος τρόπο με ενα πλαστικό ποτηράκι, σιγα-σιγά αφαιρείς την άμμο. *Φυσικά μετα την αφαίρεση θα πρωτινά και μια αλλαγή νερού, οσο για τα Corydoras με ταμπλέτες τροφής δεν θα έχεις πρόβλημα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση για φυτεμένο 30 λίτρων - Χωρίς Ψάρια | danny | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 07-04-13 14:28 |
Ενυδρείο από πλεξιγκλάς...Χωρίς ψάρια... | Τηλέμαχος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 22-09-10 20:13 |
λίπανση/φωτισμός/ανανέωση νερού χωρίς ψάρια | apten | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 01-11-05 00:15 |
Να βάλω και άλλα ψάρια ή είναι καλύτερα να βγάλω? | Apostolos Demetriou | Ζωοτόκα | 4 | 10-03-05 10:05 |
Στρώσιμο του ενυδρείου μου χωρίς ψάρια. | george | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 18-12-02 19:36 |