![]() |
#1 |
μπορει καποιος να βοηθησει για το τεστ;;;
![]() Αξιολόγηση:
![]() δυστυχως δεν εχω το κουτι του να συγκρινω...
ειναι καλα τα αποτελεσματα;; 350 λιτρα ειναι το ενυδρειο με ενα πακου 15 εκατοστα.. |
|
Εμφανίσεις: 4028
|
|
||||
|
||||
![]()
αν γραψεις κ ποιανης εταιρειας ειναι,ισως να σου απαντησει κανεις.
|
|
|||
|
|||
![]()
της jbl ειναι
|
|
||||
|
||||
![]()
1. Αν το ενυδρείο κάνει για το πάκου θα σου πουν πιο έμπειροι από εμένα
2. Τα χαρτάκια είναι της jbl (τα οποία έχω και χρησιμοποιώ) 3. Όπως κρατάς το δείγμα όρθιο στην φωτό, ξεκινάμε από κάτω προς τα πάνω:
5. Τοποθετείς το χαρτάκι του δείγματος πάνω στο κουτάκι και συγκρίνεις με τις αναγραφόμενες κλίμακες την δική σου διαβάθμιση. 6. Δεν υπάρχει λόγος να σου γράψω τις κλίμακες (αν και θα μπορούσα) διότι:
Πιστεύω κανείς δεν μπορεί να σε βοηθήσει, παρά ταύτα αν θέλεις κάτι επιπλέον ρώτα με.
|
||||
|
||||
![]()
Να προσθέσω πως η ανάγνωση των τεστ πρέπει να γίνεται αμέσως, μετά από λίγο τα χρώματα έχουν αλλοιωθεί, το ίδιο ισχύει και για τα υγρά τεστ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Τακη, στα υγρα τεστ είμαι της εντύπωσης ότι λεει να περιμενουμε 5 λεπτα για να εχουμε το σωστο χρωμα και μετρηση. Τουλάχιστον οι οδηγιες στα τεστ της ΑΡΙ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, για μετά τα 5 λεπτά το λέω, ειδικά τα νιτρικά της ΑPI αν τα δεις μετά από 10-15 λεπτά μπορεί και να είναι κόκκινο και θα νομίζεις πως τα νιτρικά είναι στο τέρμα , αμμωνία και νιτρώδη έχω παρατηρήσει πως για κάποιες ώρες δείχνουν ακόμα σωστά. Δηλαδή τα τεστ θα πρέπει να τα βλέπουμε αμέσως στα 5 λεπτά, ούτε νωρίτερα ούτε αργότερα, εκτός από τα test PH & χλώριου που είναι σχεδόν άμεσα
|
||||
|
||||
![]()
Ολα αυτα δεν εχουν σημασια.
Δεν εχει το κουτι, και το πιθανοτερο ειναι οτι το strip ηταν χυμα, οποτε και εχει χαλασει. Εδω αρχιζει και χαλαει και μεσα στο κουτι μετα απο καναδυο βδομαδες.
|
|||
|
|||
![]()
ta exw se klisto koutaki
|
|
||||
|
||||
![]()
ενταξει τοτε ειναι μια χαρα.σουπερ...
|
|
||||
|
||||
![]()
ποσο καιρο τα εχεις γενικα?
και ποσο εμειναν εκτος κουτιου? Απο τη στιγμη που θα ανοιξει το αρχικο κουτι και ερθουν σε επαφη με τον αερα, αρχιζει η αντιστροφη μετρηση. Αν μεινουν και εκτος κουτιου, πανε περιπατο.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενα μικρο tip που μπορει να βοηθησει!!! | B22 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 23-03-11 18:26 |
καποιος να με βοηθησει | sugarias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 21-02-11 15:59 |
ας με βοηθησει καποιος! | gangster95 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 76 | 14-09-09 15:21 |